Finaletid i Nybyggerne

På onsdag skal vinderen af en af Danmarks største præmier i et TV-program findes. Vi tænker naturligvis på finalen i Nybyggerne, hvor det vindende par stikker af med et hus til en værdi af 2.2 millioner kr. De fire par har alle brugt 9 uger af sommeren på at indrette deres drømmehus – og på onsdag skal det sidste rum afsløres og vinderen findes!

Sådan afgøres finalen

I bedste “Vild Med Dans”-stil bliver konkurrencen afgjort ved hjælp af seernes mobiltelefoner, allerede onsdag d. 4. december kl. 20.35 på TV2. Det vil være muligt at stemme 5 gange pr. mobiltelefon og det koster 5 kr. pr. SMS. Fra flere af parrene har vi fået oplyst, at SMS-koderne først vil blive oplyst i løbet af finaleprogrammet. Det tyder altså ikke umiddelbart på, at der kan nå og gå “Allan Simonsen/ALS til 1234”-hysteri i den, her kun halvandet døgn før finalen.

nybyggerne

Hvem kan du stemme på?

Hvem du skal stemme på, vil vi naturligvis lade være op til dig selv! Men hvis du er i tvivl om hvem der er hvem, så kan du med fordel tage et kig på vores interview med de fire deltagende par. Hvis du klikker på billedet, af det par som du gerne vil læse mere om, så bliver du viderestillet til selve interviewet.

thumbnail-hanne-thorkild detydre-anne-simon lene-henrik-thumb louise-jonas3

Fra Detydre.dk skal der lyde endnu et stort tak til de deltagende par i Nybyggerne, for at medvirke i interviewsne, og til Henrik Hammel fra TV2 for lån af billeder. Vi håber naturligvis på, at vi kan bringe et interview med det vindende par – og det er sikkert og vist, at vi sidder klar ved skærmen kl. 20.35 på onsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *