Nu som husejer!

Der er noget, som jeg har glædet mig til at fortælle – og hvis du har læst overskriften på dette blogindlæg, kan du nok godt gætte hvad det er! Min kæreste og jeg underskrev en købsaftale på vores første fælles hus i slutningen af juni – og den 12. august fik vi nøglerne, efter at have ventet i hvad der føles som en evighed! Vi har brugt de sidste par uger på at få malet, slebet gulve og flyttet vores mange sager – og nu er vi klar til at begynde på det rigtigt sjove: Indretningen!

Hvad har vi så købt?

Vi har forelsket os en i villa på 140 m2, som er bygget i 1973. Det er altså en ældre dame, som vi skal have moderniseret løbende. Jeg har indsat et par billeder fra annoncen i dette indlæg, som kommer til at tjene som “før” billeder. På Instagram – og naturligvis her på bloggen – vil jeg løbende publicere flere billeder, efterhånden som vi bliver færdige med at indrette. Det er heldigvis en interesse, som min kæreste og jeg deler, så vi forventer først at være færdige, når vi har fået det præcis, som vi gerne vil have det.

detydre-koekken-1

Køkkenet er fra sidst i 90’erne og er i overraskende fin stand. Det skakternede vinylgulv kommer efter alt at dømme til at lade livet. Mere om det projekt følger i et selvstændigt indlæg, når vi har besluttet os for hvad der skal ske.

detydre-stue-1

Det første vi gik i krig med i stuen var at få malet både loftet og væggene hvide! Lofterne fik vi sprøjtemalet og det var klaret på tre dage. Det har fået to gange hvid spærremaling og én enkelt gang hvid maling glans 7 for at holde det mat. Væggene har vi ligeledes malet i glans 7 og det ser super godt ud. Det har virkeligt lysnet rummet meget! Gulvtæppet er ligeledes blevet fjernet og bøgeparketten er blevet slebet.

detydre-stue-2detydre-sovevaerelse-1

Soveværelse med udgang til haven. Vi har bestilt en ny seng – og den kommer faktisk allerede i morgen. Dét glæder vi os meget til! På et tidspunkt ender det formodentligt også med, at vi maler væggen bag sengegavlen i en funky farve.

detydre-sovevaerelse-2

Følg moderniseringen på Instagram!

Hvis du er på Instagram, så klik forbi @detydre og følg med i moderniseringen af vores nye hus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *