Nybyggerne: Interview med Anne & Simon

Hvis du er vild med tv-programmer om indretning og interiør, så er det sikkert ikke gået din næse forbi, at TV2 sender programmet Nybyggerne hver onsdag aften. Vi har taget en snak med det ene af de fire par, Anne & Simon og bl.a. spurgt hvad der inspirerer dem og hvordan de vil betegne deres egen stil. Og så har vi bunkevis af billeder fra det fine hjem!

Mød familien bag den gule dør

anne-simon

De venlige mennesker på billedet herover hedder Anne, Simon, Storm og Viggo Lui. Anne studerer Industriel Design på Kolding Designskole og Simon, der er Art Director, underviser i Visuel Kommunikation. Den kreative familie meldte sig til Nybyggerne for at lære noget om sig selv – og naturligvis fordi de mente, at de havde det der skulle til, for at gå hele vejen og vinde huset.

Fem hurtige til Simon og Anne

Hvorfor valgte I at deltage i Nybyggerne?
Hovedårsagen til at vi valgte at deltage i Nybyggerne, var fordi både Simon og jeg er vildt eventyrlysten og brænder for at kreere og inspirerer. Derudover var Nybyggerne simpelthen en tand for fristende, for hvem vil ikke gerne have muligheden for selv at indrette sit drømmehus. Vi gik ind i Nybyggerne med ideen om at skulle bygge og prøve en masse ideer af, men vi gik derfra med så meget mere. Ikke nok med at vi har lært vildt meget om hinanden og om hvad vi som familie er i stand til, så har vi også bare fået en fuldstændig uforglemmelig oplevelse ud af livet i Nybyggerland.

Hvad inspirerer jer?
Det er virkelig svært at sige hvad vi er inspireret af, generelt så lader vi os nok inspirerer af steminger. Men stemninger er jo alle vegne, f.eks. ideen til gulvet i køkkenet, fik vi fra en automekaniker, hvor alt bar var vildt lækkert, ordentlig og nordisk. Ja ved godt det lyder grotesk, at en automekaniker kan være lækker og nordisk, men det var den bar!! Sengen i vores soveværelse skulle se sådan ud, da der for mig(Anne) er rigtig meget historie i netop det udtryk. Den minder min om sommerferie hos min mormor og morfar. Mødet mellem minder og virkelighed, nyt og gammelt er vildt inspirerende for os. Så vores inspiration kommer altså både fra alverdens minder og stemninger, som vi møder enten “in real life “eller via blogs, som denne eller noget så simpelt som Pinterest eller Google søgninger.

Hvordan vil I beskrive jeres stil?
Vores stil betegnes vel bedst som et mix af retro og nordisk. Vi elsker hyggen og varmen i retrostilen, og så også at retro stil på ingen måde er selvhøjtidelig, der er plads til sjov og ballade. Retrostilen har også en historie og massere minder for os. Det nordiske touch tiltaler os, fordi det er så enkelt og roligt, det giver et rigtig godt modspil til den til tider spraglede retrostil. Lykken er stilmæssigt gjort for os, når retro, nordisk og gamle design klassikere går op i en højere enhed.

Hvilke overvejelser gjorde I jer omkring indretningen af de forskellige rum?
Det skal på ingen måder være en hemmelighed, at vi overhovedet ikke havde en masterplan for huset i nybyggerland. Vi anede ikke hvordan husene var og derfor ej heller hvilken stil der ville passe til huset. Vi brugte den første dag derude på at fornemme huset og få ideer til hvordan vi kunne forvandle huset med den gule dør til vores drømmehjem! Men vi kan med stolthed i stemmen sige, at det vitterligt er lykkes os at lave vores drømmehjem, hvor der både er plads til voksne og børn! Huset bag den gule dør er vores drømmehjem;)

Kunne I finde på at købe huset, hvis I ikke vinder?
Vi vælger at være jubeloptimister indtil den 4. december, hvor vinderen findes, og krydser alt hvad vi har, for at vi på finaledagen får lov til at vinde huset med den gule dør! Vi håber i hvert fald, at seerne nyder at se med hver onsdag kl 20.50 – vi nyder i hvert fald at gense det hele! Kom endelig og besøg os til åbent hus den 30. november og den 1. december eller find os på Facebook.

Billeder fra huset

detydre-anne-simon4

Det knaldgule epoxy-gulv! Jeg er meget begejstret for det – og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at min næste hjem skal have et epoxy-gulv.

detydre-anne-simon2

De enkle hvide køkkenelementer, kombineret med det gule gulv og spisekrogen med retromøbler fungerer ganske godt. Bordet er købt hos KL Antik i Kolding og generelt er mange af møblerne, i det gule hus, købt i antikbutikker og på DBA.dk.

nybygger-anne-simon

Storms værelse, hvor det lyse træ blander sig godt med teakkommoden. Bemærk detaljen med sengehesten på sengen, der er lavet af europapaller. Sikkert og sødt! At bygge en seng i europapaller er ikke revolutionerende – men resultatet er super flot, og så er den jo alt andet lige nem at udvide.

detydre-anne-simon8

I soveværelset er der igen blevet plads til stærke farver. Jeg er vild med ovenstående billede – og det leder mine tanker hen på en ny-fortolket udgave af det legendariske værelse 606 på SAS Royal Hotel. Jeg skal helt sikkert have mere af den blå farve ind i mit hjem.

anne-simon-detydre7

Hvis du gerne vil følge Anne & Simons videre færd i programmet, så kan du finde dem på Facebook ved at klikke hér.

Tak til Anne og Simon for billederne, samt Henrik Hammel fra TV2!

[GARD align=”center”]

 

One comment Add yours
  1. Pallesengen til barnet – er super fed. Men hvor finder man opbevaringskasser som ik’ er højere end, at de kan være imellem sådan en palle? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *