Fredagsfund #89: Gør et kup på porcelæn fra Hilfling Design

Sponseret indlæg. Den populære Lyngby vase er den perfekte gaveidé og nu kan du få fingre i den til en særlig god pris! Resten af weekenden kan du få den ikoniske Lyngby vase på 20 cm i hvid eller sort for kun 250 kr. hos HW-Homeware! Du sparer altså hele 249 kr – og der er desuden særdeles gode priser på en lang række andre varer fra Hilfling Design hos HW-Homeware.

vase-lyngby-hilflingDen riflede Lyngby vase behøver ingen nærmere introduktion. Vasen er lige smuk, om du placerer den midt på spisebordet, i vindueskarmen eller på reolen. Personligt er jeg mest begejstret for den klassiske, hvide udgave, men hos HW-Homeware finder du den også i sort og i røgfarvet glas! Sidstnævnte er virkelig fin, og sælges normalt for 599 kr. Den kan du få fingrene i for kun 299 kr. 

Hos HW-Homeware finder du også det populære, riflede spisestel fra Hilfling Design på tilbud. Det gælder både dybe og almindelige tallerkner i forskellige størrelser samt riflede termokopper. Her sparer du op til 40% ift. den vejledende udsalgspris i butikkerne!

vase-lyngby-hilfling2

Sådan får du rabatten på Lyngby vasen fra Hilfling Design

Tilbuddene gælder til søndag den 19. juni kl. 23.59 – så du skal være hurtig, hvis du vil nå at gøre brug af tilbuddet! De omtalte produkter fra Hilfling Design fremtræder med rabatten fratrukket på HW-Homewares hjemmeside, så det eneste du skal gøre er at foretage en bestilling! Bemærk, at bestillinger fremsendes hurtigst muligt, men at der på grund af travlhed kan forekomme 2-3 dages leveringstid. Hvis du køber for mere end 500 kr. betaler HW-Homeware desuden for fragten.

lyngby-vase-hilfling

God fornøjelse – og rigtig god weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *