Philips Hue Lily – Udendørsbelysning på den smarte måde

Sponseret indlæg. Jeg er en kæmpe fan af Philips Hue og jeg har anbefalet det til både familie, venner og kollegaer i gennem de sidste mange år. Det der oprindeligt gjorde, at jeg fandt Philips Hue interessant, var muligheden for at bruge deres smarte pærer i de lamper, som vi allerede havde herhjemme. Som tiden gik blev pærerne i stort set samtlige lamper herhjemme udskiftet – og i Philips Hue app’en kan jeg derfor tænde og slukke lyset over hele huset, opsætte rutiner så pærerne fx tænder det samme tidspunkt hver dag og meget mere.

Da vi flyttede ind i vores hus for snart 2,5 år siden var der ikke tænkt specielt meget over udendørsbelysningen – og i de 3 vintre, som vi nu har tilbragt i huset har vi virkelig savnet, at komme hjem til et hus, som var lyst lidt bedre op. Men, som de fleste nok ved, så er det lidt mere besværligt at rode med udendørsbelysning, da det næsten altid kræver en elektriker. Så af samme årsag har det været et projekt, som er blevet nedprioriteret ad flere omgange, fordi der var så mange andre ting, som vi hellere ville have lavet på huset. Så det var en glædelig nyhed, da jeg fandt ud af, at Philips havde udvidet deres Hue-serie med en ny serie af udendørsbelysning, som ikke skulle monteres af en elektriker.

Jeg har efterhånden været den glade ejer af et Philips Hue Lily startsæt i en lille måneds tid. Hvis du lurer på, om Lily spotsne fra Philips Hue kunne være noget for dig, så finder du her min umiddelbare tanker om opsætning, kvalitet og value-for-money.

Anmeldelse af Philips Hue Lily

Den nemmeste måde at komme i gang er ved at investere i et Philips Hue Lily Outdoor startsæt. Det kræver dog, at du i forvejen har en Philips Hue bridge, som er kernen i et hvert Philips Hue system. I startsættet får du alt, hvad du skal bruge i form af tre spots, jordspyd, forlængerledninger, strømforsyning samt beslag til montering på væggen/loftet. Herfra er det bare at beslutte sig for, hvor spotsne skal bruges. Konstruktionen er så holdbar – og tilpas elegant udført – til at spotsne kan stå i et bed, og oplyse dit yndlingstræ, eller bare kaste lys på huset. Vi har dog valgt at montere dem under taget, så de i stedet kaster lys ned på huset.

Når først spotsne er monteret og får strøm går selve opsætningen lige så nemt, som med alle andre Philips Hue pærer og lamper. Philips Hue app’en kan selv identificere spotsne, så længe der er tændt på kontakten selvfølgelig, og herfra kan du oprette et ny rum – fx haven – og tilføje de 3 spots dertil. Vi har sat en rutine, som gør, at de er tændt et par timer om aftenen hver anden dag.

Lige nu går vi kun lysere tider i møde, og udendørsspots er traditionelt set nok noget man har mest glæde af, når det er rigtigt mørkt. Pærerne, der sidder i disse spots kan dog lyse i 16 millioner nuancer, så jeg tænker også, at det skal få sin berettigelse til sommerens komsammener i haven. Om ikke andet så bare for gimmickens skyld!

Du kan læse mere om Philips Hue Lily ved at klikke her 

One comment Add yours
  1. Synes Philips har mange smarte ting.. Vi har f.eks en pære med 3 i 1 lys i stuen. Megasmart!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *