Carl Hansen & Søn relancerer Wegners model CH 30

Carl Hansen & Søn råder over et enormt bagkatalog af smukke Hans J. Wegner møbler. Hvis du ligesom jeg er begejstret for stort set alt, hvad der er kommet fra Wegners hånd, så vil det nok glæde dig at høre, at model CH 30 nu er tilbage i handelen!

Hans J. Wegner tegnede spisebordsstolen CH 30 i 1954, der endnu en gang tog udgangspunkt i et let buet rygstykke med korsformede dækpropper. Den kombination havde Wegner allerede afprøvet med CH 23 stolen, som så dagens lys i 1950. Udover at give en særdeles god komfort, så er det også en fantastisk fin detalje, som virkelig viser kvaliteten af snedkerarbejdet.

Et kig på Hans J. Wegners CH 30 stol

Carl Hansen & Søn har oplyst, at stolen fremstilles i hhv. eg og valnød med forskellige overfladebehandlinger. Derudover er det muligt at få sædet betrukket i enten læder eller tekstil. Den vejledende udsalgspris er 4.495 kr.

Rundt om vores spisebord har vi i dag 2 stk. CH 24 (Y stolen) og 1 stk. CH 23. Jeg har længe ledt efter en ældre udgave af en CH 30 i egetræ, som kunne få en plads rundt om bordet. Jeg er kæmpe fortaler for at have forskellige spisebordsstole rundt om spisebordet, og sådan en CH 30 i sæbebehandlet egetræ med sæde i sort læder kunne uden tvivl være en flot tilføjelse.

Du kan se flere billeder af CH 30 og finde den nærmeste forhandler ved at klikke her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *