Det smarte hjem: Test af Ring Spotlight Cam

Henover de sidste par måneder har jeg haft fornøjelsen af at kigge nærmere på de forskellige overvågningskameraer fra Ring.com. I et tidligere indlæg har jeg skrevet om Ring Video Doorbell 2, og i dag skal det så handle om Ring Spotlight Cam. Hvor Ring Video Doorbell fungerer både som en ringeklokke og et overvågningskamera, så er Ring Spotlight Cam et rendyrket overvågningskamera.

Før jeg blev husejer tænkte jeg mest på overvågningskameraer, som noget der havde sin berettigelse i banker og på museer. Nu giver det mig en tryghed, at hvis der er nogle der beslutter sig for at “låse sig selv ind” når vi ikke er hjemme, at så har jeg trods alt nogle knivskarpe billeder af dem. Derudover, så sætter jeg også min lid tid til, at det har en præventiv effekt.

Et kig på Ring Spotlight Cam

Ring Spotlight Cam kommer i to varianter – en med et indbygget batteri og en uden. Derudover findes de i en hhv. sort og hvid udgave. Den jeg har hængt op på gavlen af vores hus, nærmere betegnet ved vores soveværelse, er den batteridrevne udgave. En af mine bekymringer var hvor vidt batteriet var af en sådan kvalitet, at det ikke skulle oplades i tide og utide. Vi lader ca. batteriet op én gang om måneden, og det kan så som regel klares på 8-10 timer.

Ovenstående er et screenshot fra Ring’s app, som kommer til både iPhone og Android. Selve opsætningen går meget nemt, og når først det er klaret kan du begynde at indstille kameraet. Du kan bl.a. vælge hvor ofte kameraet skal reagere på bevægelser – det siger sig selv, at det har en indflydelse på, hvor hurtigt batteriet bliver brugt.

En af de ting, som har overrasket mig ganske positivt er kvaliteten af videoen. Her havde en fugl fået aktiveret bevægelsescensoren, hvorefter kameraet begyndte at optage. Når der er etableret en live forbindelse, så er det faktisk også muligt at aktivere en sirene – det kan klares ved at klikke på ikonet ved siden af +’et. Det kan altså bruges som en ekstra sikkerhedsforanstaltning, hvis du får en notifikation om, at dit kamera har registreret bevægelse. Sirenen er på 110 db og er således ganske kraftig.

Du kan læse mere om Ring Spotlight Cam ved at klikke her 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *