Til bagagerumsmarked på Ingerslev Boulevard

Gennem de sidste mange år har Lions Club arrangeret et hyggeligt bagagerumsmarked i Aarhus. Jeg var forbi loppemarkedet forrige søndag, i min efterhånden evige jagt på et godt kup! I indlægget finder du derfor en række stemningsbilleder fra loppemarkedet og information om hvornår de næste markeder finder sted!

Når vejret er godt, så er der efter min mening ikke meget der slår et godt loppemarked! Frisk luft, høj solskin og muligheden for at gøre en god handel. Hvis du bor – eller har boet – i Aarhus, så kender du med garanti Ingerslev Boulevard. Hvis ikke, så finder du den hyggelige boulevard på Frederiksbjerg i Aarhus. Et område, der er kendt for sine mange hyggelige gader med cafeer og specialbutikker – og de faste grøntsagsmarkeder hver onsdag og lørdag. Om sommeren tropper Lions Club op med deres bagagerumsmarked, hvor private kræmmere er inviteret til at sælge ud af deres gemmer. Det var i den forbindelse, at jeg lagde vejen forbi sammen med min kæreste.

loppemarked-4

Der er rigtig mange ting at kigge på – som der altid er på et godt loppemarked. Da vi var forbi var der især mange sjove lamper – og priserne var faktisk slet ikke urimelige. Der udover var der et stort udvalg af porcelæn, keramik og andre nips. Og som det hør og bør, så lå tingene i en skøn blanding på bordene, så det bare gælder om at gå på jagt efter et ægte loppefund!

loppemarked-aarhus-2loppemarked-aarhusloppemarked-aarhus-3

Loppemarkeder, sommer 2016

Markederne er åbent for publikum fra kl. 10.00 til kl. 16.00.

  • Søndag den 5. og søndag den 12. juni samt søndag den 26. juni 2016
  • Søndag den 3. og søndag den 17. juli samt søndag den 31. juli 2016
  • Søndag den 7. og søndag den 21. august samt søndag den 28. august 2016
  • Søndag d. 4., søndag d. 11., samt søndag d. 25. september 2016

Du kan læse mere loppemarkedet ved at klikke her

Har du gjort et godt loppefund?

Så ta’ et billede af det og tag dit billede med #detydre og @detydre på Instagram! Så samler jeg de bedste historier sammen til en lille historie her på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *