Om detydre.dk

Bloggen detydre.dk er startet i juni 2013 med det formål at bringe masser af viden og passion om interiør og indretning ind på en dansk blog.

Min interesse for indretning blev for alvor vakt, da jeg
havde fornøjelsen af at arbejde et halvt år hos Vipp i New York. Det var en fantastisk stor oplevelse, der både lærte mig hvad det vil sige for en virksomhed at have et stærkt design dna, og sælge et produkt, hvor historien er en stor del af hvad du betaler for. Selve opholdet kulminerede desuden med en deltagelse på ICFF, International Contemporary Furniture Fair, der tiltrækker stort set alle anerkendte designbrands. Dét var en stor oplevelse.

På detydre.dk blogger jeg med udgangspunktet i “indretning i øjenhøjde”-mantraet. De ting, som du vil kunne læse om her på bloggen er derfor valgt ud fra et kriterie om, at det skal være appellerende og muligt at anskaffe for den gennemsnitlige dansker. Du finder derfor ikke jubilæumsudgaver af Le Corbusier sofaer til 100.000 kr, eller et indlæg om det sidste nye indenfor badekar hugget i marmor.

Samtidig vil vi gerne invitere dig til at være med. Del dine billeder af dit yndlingsmøbel eller yndlingsrum ved at hashtagge billederne med #detydre på Instagram. I skrivende stund ligger der over 20.000 billeder på dét tag! Alle billederne kommer automatisk en tur rundt om bloggen.

Kontakt
Vil du gerne i kontakt med detydre.dk, kan du enten sende os en besked via Facebook eller sende en e-mail:

Facebook: detydre.dk
E-mail: [email protected]

Tak fordi du læser med.

Med venlig hilsen
Kaare Nørregaard

One comment Add yours

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *