Fredagsfund #90: Block Table fra Normann Copenhagen

Sponseret indlæg. Jeg har tidligere skrevet om det flotte Block Table designet af Simon Legald for Normann Copenhagen – og nu kan du få fingrene i sådan ét til en skarp pris hos Miinto.dk. Hos Miinto.dk er januarudsalget nemlig stadig godt i gang, og det betyder at det populære rullebord kan blive dit for 1400 kr. hvis du er på jagt efter et i sort eller hvid!

Det populære Block Table findes efterhånden i en hel del farver, men personligt er jeg mest til de helt klassiske udgaver. Jeg kender mig selv godt nok til at vide, at jeg en eller anden dag vil blive træt af et blåt eller grønt bord. Og hvis du har det ligesom mig, så er et hvidt eller sort bord bare et mere sikkert valg. Som den anden del af dette blogindlæg berører, så er der nemlig rig mulighed for at ændre udtrykket på dit Block Table – alt afhængig af hvad du vælger at placere på det.

Du kan købe dit nye Block Table ved at klikke hér

Sådan styler du dit Block Table

Instagram kan du finde masser af inspiration til hvordan du kan style dit Block Table. Der gemmer sig faktisk over 2500 billeder på hashtagget #blocktable der demonstrerer, at det kun er fantasien der sætter grænser, når det kommer til hvor og hvordan du kan bruge rullebordet. På billedet herunder er rullebordet brugt i køkkenet, til at holde styr på opbevaringsglas og køkkenredskaber. Tippet til at undgå, at det hele bliver rodet er at vælge nogle krukker og glas, som er afstemt i farverne.

Har du et Block Table fra Normann Copenhagen?

Så del endelig dine billeder med #detydre og #blocktable på Instagram! Ved at bruge #detydre kommer dit billede også automatisk en tur forbi bloggen.

Indlægget er bragt i samarbejde med Miinto.dk 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *