Fredagsfund #88: Billige spiseborde fra Biva.dk

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg kan få meget tid til at gå med at kigge på møbler. Jeg har mine favoritsider, som jeg ofte besøger, og så er der alle de andre sider, som jeg typisk bliver opmærksom på, når jeg ser en reklame for dem i fjernsynet eller i postkassen. Sådan gik det senest med www.biva.dk, hvis møbelhuse de fleste boliginteresserede danskere sikkert kender. De er måske især kendt for deres udvalg af billige møbler, hvilket ikke nødvendigvis plejer at være ensbetydende med en god kvalitet, men at dømme ud fra de positive bemærkninger, som virksomheden ofte får med sig på Instagram, så er det måske meget lovende. At købe møbler online er efterhånden ingen sag, så jeg satte mig for at kigge nærmere på udvalget af spiseborde, i jagten efter et alternativt til vores nuværende løsning med bukke fra HAY og en bordplade fra Trævarefabrikkernes Udsalg.

Beam plankebord

beam-plankebord-bivaPlankeborde er blevet uhyre populære, og der findes efterhånden et utal af virksomheder, som sælger deres spiseborde online. Ift. plankeborde har jeg erfaret, at det er nødvendigt at se sig godt for. Træet skal nemlig være opbevaret på den helt rigtige måde for at undgå, at træet sprækker når det bliver taget i brug. Modellen på billedet hedder Beam, og måler 200 cm. x 95 cm og koster 4000 kr. Normalprisen er 6000 kr.

Macy spisebord i sortbejdset ask

billige-mobler-bivaDer er et eller andet over massive spiseborde. Ovenstående spisebord er udført i ask, og har fået en gang sort bejdse. Det har derudover butterflyudtræk, så det kan blive op til 269 cm. langt. Uden tillægsplader er bordet 209 cm. så der er masser af plads til at have 3 spisebordsstole stående på hver sin side af bordet. Spisebordet koster normalt 4500 kr. men er pt. på tilbud til 4000 kr.

Indlægget er bragt i samarbejde med Biva.dk 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *