Fredagsfund #81: Tilbud på Tom Dixon Etch lysestager

De gode mennesker hos Luxoliving.dk har sat de tre klassiske udgaver af Tom Dixons Etch lysestage på tilbud. Det betyder, at du kan spare 100 kr. og derfor slipper afsted med at betale 495 kr. for en Etch lysestage i enten kobber, messing eller rustfrit stål. Designglade danskere har om nogen taget Tom Dixons lysestager og øvrige produkter til sig, og søger du på #tomdixon på Instagram ligger der ikke færre end 50.000 billeder. Scroller man hurtigt igennem billederne på dette hashtag ses det nemt, at Etch stagerne er på mange af billedederne. Hvad populariteten præcis skyldes kan man jo kun gisne om, men mon ikke det er kombinationen af et unikt design, og et stilsikkert materialevalg.

Jeg har tidligere skrevet lidt om hvordan Tom Dixon endte med at blive en succesfuld designer og hvordan de karakteristiske produkter kommer til verden, i et “Kend din designer“-indlæg her på bloggen. Kort fortalt bliver Etch lysestagerne og lamper produceret ved at lade syre ætse sig igennem metallerne, for at skabe de komplicerede mønstre i metallet. Udover den geometriske form er ganske dekorativ i sig selv, så er det netop de små huller der sætter prikken over i’et. Når fyrfadslyset er tændt kaster lysestagene nemlig de fineste skygger af sig. Hvis du ikke allerede har læst indlægget om Tom Dixon, så kan du læse det i sin fulde længde her lige hér!

Etch i kobber

tom-dixon-kobber

Du kan købe lysestagen i kobber ved at klikke hér.

 

Etch i stål

tom-dixon-etch-staal

Du kan købe lysestagen i stål ved at klikke hér. 

Etch i messing

tom-dixon-messing

Du kan købe lysestagen i messing ved at klikke hér.

Er du på Instagram?

Så bør du kigge forbi @detydre hvor der løbende bliver postet billeder fra mit eget hjem, pressebilleder fra de ting, som jeg omtaler her på bloggen, informationer om konkurrencer og meget, meget mere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *