Fredagsfund #75: Kähler vaser på Lauritz.com

Når det kommer til vaser, er der i min verden ikke meget der stikker de helt gamle Kähler vaser. Altså de vaser, hvor glasuren er tyk, og hvor man godt kan leve med et lille afslag i keramikken, fordi det bliver en naturlig del af charmen! Jeg har været en tur forbi Lauritz.com og fundet en række smukke, gamle Kähler vaser, der alle leder efter et nyt hjem. Stilen er ganske anderledes, end hvad Kähler lægger navn til i dag, men det holder altså hele vejen! Flere af de gamle Kähler vaser er desuden helt i tråd med en af tidens store trends indenfor boligindretning, hvilket er at skrue op for blomster i indretningen, på den ene eller anden måde! De gamle Kähler vaser er svært dekorative, og kan naturligvis både bruges som de er, eller til at holde styr på dine yndlingsblomster.

Gamle Kähler vaser hos Lauritz.com

kahler-vase-detydre

Den klokkedeformede Kähler vase er ca. fra 1930 og er vurderet til ca. 1000 kr. Vasen er 44 cm høj og står hos Lauritz.com i Næstved. Hvis du vil afgive et bud, så skal du gøre det inden auktionen slutter d. 10/2 2015 kl. 19.15!

Du kan byde på den klokkeformede Kähler vase ved at klikke hér.

kahler-aarhus

Den turkisblå Kähler vase er vurderet til 1000 kr, og det beløb er desværre allerede nået. Vasen er 19 cm høj, og er altså omtrent lige så høj, som den store jubilæumsvase fra Kähler! Denne vase befinder sig ligeledes hos Lauritz.com’s filial i Næstved, og auktionen slutter d. 10/2 2015 kl. 18.13. Held og lykke med auktionen!

Du kan byde på Kähler vasen med turkis glasur ved at klikke hér.

 

Følg detydre.dk på Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *