Vinderinterview med Anne & Simon fra Nybyggerne

D. 4. december ændrede tilværelsen sig for Anne og Simon fra det gule hus i Nybyggerne. Seerne havde stemt, og bestemt, at Anne og Simon skulle løbe med hovedpræmien i TV2’s succesfulde program Nybyggerne, nemlig et hus til en værdi af 2,2 millioner kr. Der er gået to uger siden finalen, og hvad status er lige nu, kan du blive klogere på lige hér!

De glade vindere: Anne & Simon

anne-simon-vindere anne-simon-vindere2

Sådan ser man ud, når man lige har vundet sit eget drømmehus til en værdi af 2.2 millioner. Hvis du mindes at have set billedet til venstre før, så skyldes det nok, at billedet har fået over 26.000 “likes” på Facebook! Det I sig selv, er ganske imponerende – og det vidner endnu en gang om den store interesse, som der har været for Nybyggerne. I kølvandet på finalen og selve præmien melder der sig mange spørgsmål, og det er dem, som vi har forsøgt at samle svarene på her.

Interview med Anne og Simon

Hej Anne & Simon. Tillykke med sejren – og tak fordi I har lyst til at være med her. Det er lidt over to uger siden, at I vandt Nybyggerne. Hvad er status lige nu?
Som du måske kan fornemme så er tv og virkelighed ikke helt det samme. Status pt er, at vi stadig er i nybyggerhimlen, ovenpå finalen, vi svæver rundt og er bare helt vildt lykkelige og meget taknemmelige! Vi kan ikke sige nok tak, til dem som har stemt på os – I har påvirket vores liv på en måde som vi vil være jer evigt taknemmelige overfor. Vi er dog ikke flyttet ind endnu, da der er rigtig mange ting forbundet med at vinde så stor en præmie, som kontrakter m.v, og derfor ser det desværre ud til at blive en halv lang process. 

Hvis I havde fået en anden farve på hoveddøren, havde gulvet i køkkenet så stadig været gult?
Storm trak den gule nøgle og derved fik vi en gul hoveddør, hvilket passede os rigtig godt. Gul er vores farve, Simon holdt i foråret 30 års fødeslsdagsfest, hvor temaet var “Småting og lidt gul”, vi har gule elementer i vores nuværende hjem og til foråret holder vi gult konfetti bryllup. Man bliver bare glad af gul! Vi kan ikke spå om hvordan vores hus havde set ud hvis farven på døren havde været en anden! Vi fornemmede huset med den gule dør og endte op med et gult epoxy gulv. Hvem ved hvordan vores hus havde set ud hvis døren havde været rød og det hele var spejlvendt.

Hvilket rum i det gule hus, er I mest tilfredse med?
Der er ingen tvivl om, at det rum, som vi, som familie er mest tilfredse med er køkken/alrummet med forbindelse til stuen. Her er der plads til os alle, Storm og Viggo kan tumle, Simon kan kreerer lækre ting i køkkenet og jeg kan være med i det hele. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at begge ungernes værelser har en helt speciel plads hos os som forældre. Der er bare noget over dét at skabe en personlig base for ens børn. Det er deres domæne og det er så vigtigt at ungerne føler sig godt tilpas på deres værelser. Så Storms og Viggos værelser er vi også virkelig tilfredse med, da vi kan mærke at de hver især allerede har et tilhørsforhold til deres værelser!

nybyggerne2

nybyggerne1

Hvad er jeres bedste ”Gør det gult” tip?
Vores bedste gør det gult tip er helt sikkert, at man ikke skal være bange for at kopiere og gøre andres ideer til sine egne. Kreative ideer er skabt for at blive delt. Det er ingen skam at bruge Pinterst og Instagram m.fl. for at få gode indretningsideer. Der er en grund til at folk lægger deres projekter op, og det er netop for at dele dem med andre og give inspiration.

Hvis I skulle give et råd videre til kommende nybyggere, hvad skulle det så være?
Vores råd til kommende nybyggerne er, husk at have det sjovt i processen, på den måde kan I kigge tilbage på processen med et smil på læben, og evt. have lyst til endnu et nybyggereventyr. Derudover er et altoverskyggende tip: Brug håndværkere til de ting som du er i tvivl om du selv kan håndtere, det giver det bedste resultat i sidste ende!

I har i løbet af programmerne vist, at I er to super kreative sjæle. Hvad byder fremtiden på?
Tak for komplimentet! Fremtiden byder på endnu mere kreativitet! Simon sprudler over interessen for hans plakater, så mon ikke han udvikler videre på det. Derudover underviser han på skolen for visuel kommunikation og arbejder freelance på et reklamebureau i Århus og sit eget. Jeg er tilbage på designskolen og nyder det i fulde drag. Nybyggereventyret har givet mig endnu mere blod på tanden for at dygtiggøre mig og slå mit navn fast for alvor, når jeg engang bliver færdig på DSKD (Designskolen Kolding). Så hverken Simon eller jeg håber og tror på at det er sidste gang i læsere hører vores navne!nybyggerne3

Ordet er jeres: Er der noget I gerne vil tilføje?

Sidst men ikke mindst vil vi bare gerne endnu engang sige tusind tak til alle som har stemt, og også til alle jer der bliver hængende og fortsat viser interesse for os på facebook! Vi er så glade for alle jeres kommentarer! Vi lover der i det nye år vil komme flere sjove DIY projekter og andet godt på vores Facebook sideVi ønsker jer alle den mest fantastiske jul og et dejligt nytår!!

Kærligst Storm, Viggo, Simon og Anne!

Vil du se flere billeder fra det gule vinderhus?

klik hér, hvor vi har samlet en lang række billeder fra hele huset!

 

One comment Add yours

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *