Nybyggerne: Se alle billederne fra det gule vinderhus

Onsdag aften skulle vinderen af Nybyggerne findes. I blandt deltagerne var mange forskellige stilarter – Louise og Jonas’ meget minimalistiske, stilrene og personlige stil, Lene og Henriks legende og sjove stil, Hanne og Thorkilds pyntede og dekorerede stil, samt Anne og Simons farverige og alligevel varme stil. Sidstnævnte viste sig at være det, danskerne bedst kunne lide, da de stemte Anne og Simon ind som vindere af Nybyggerne 2013.

Et hurtigt kig på seertallene fra TV2 viser, at næsten 400.000 mennesker onsdag efter onsdag har kigget med, når Nybyggerne tonede frem på skærmen. Det har efter vores mening været et af de mest inspirerende og nyskabende TV-programmer i nyere tid, med en syndflod af kreative og modige løsninger,  der alle blev serveret sammen med aftenkaffen. Nybyggerne har delt vandene, skabt fanklubber og formået at manifestere at danskere kan noget helt unikt i forhold til indretning. Herfra skal der lyde et stort TILLYKKE til Anne og Simon, samt TAK  til alle de deltagende par, som har brugt 9 uger af sommeren på at indrette deres drømmehus, og for at have inviteret os alle sammen med indenfor.

Vi lader billederne af det vindende hus tale for sig selv – og krydser fingre for, at TV2 er klar med endnu en udgave af Nybyggerne i 2014.

nybyggerne2

nybyggerne

nybyggerne9

nybyggerne24

nybyggerne5

anne-simon-detydre7

detydre-anne-simon8

nybygger-anne-simon

nybyggerne2

detydre-anne-simon2

detydre-anne-simon4

nybyggerne556

nybyggerne778

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *