Block Table: Et ekstra anvendeligt bord

Det praktiske bakkebord Block Table fra Normann Copenhagen fås nu i seks forskellige farver. Ind kommer nye friske pastelfarver, så farvepaletten spænder bredere end nogensinde før. Bag bordet står vidunderbarnet Simon Legald – og med et prisskilt på 1600 kr, er det tilmed til at betale.

Tendens: Pastelfarver i hjemmet

Pastelfarver er stadig en populær tendens – og Normann Copenhagen har som altid fingeren på pulsen. Personligt er jeg meget begejstret for møbler, som har flere funktioner og af samme årsag, synes jeg at Normann Copenhagen har ramt plet med deres Block Table.

detydre-block-table-light-grey

Således kan bordene både bruges som sidebord med en bordlampe og de ting, man nu gerne vil have ved hånden, som barbord i stuen, eller måske bare som ekstra opbevaringsplads i køkkenet. Bakkebordet er udført i asketræ og er 64 cm højt, 50 cm bredt og 35 cm. dybt. Selve bakkerne er udført i stål og er sidenhen pulverlakeret.

detydre-block2

Bag bordet står møbeldesigner Simon Legald, der dimitterede fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2012 – og som i en ung alder allerede har leveret adskillige designs til bl.a. Normann Copenhagen, Bolia m.fl. Simon Legald stod også bag Folk lysestagerne fra Normann Copenhagen, som vi skrev om i dette indlæg.detydre-block-table-mint

Udover de ovenstående pastelfarver, så findes Tablo Bordet også i sort, mørkegrå og hvid. Så hvis du allerede nu ved, hvilket bord, som er din favorit, så tag et kig forbi Høgh Shoppen, hvor bordet koster 1600 kr.

[GARD align=”center”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *