Nye farver fra Libratone

Den danske højtalervirksomhed Libratone har netop meldt sig på banen med tre nye farver til de trådløse højtalere Zipp og Loop. Det er der kommet et par lækre billeder ud af, hvor Libratone højtalerne bl.a. er stylet sammen med Arne Jacobsens Grand Prix stole. Det er dog ikke nogen tilfældighed, for farverne er udvalgt i samarbejde med tegnestuen R7B, som også er kendt for at definere farvepaletten til Arne Jacobsens klassiske 7’er stole. De tre nye farver har fået navnene “Moss Green”, “Apricot Red” og “Sandstone Yellow” og er alle tilgængelige på Libratones egen webshop.

detydre-zipp-groenDet er fedt at se, at Libratone både har ladet sig inspirere af tidens trends indenfor boligindretning – i form af denne marmorgrønne farve – og samtidig har valgt at sætte deres helt eget præg på den nye farvepalette, med den varme orange og støvede gule farve. Det er særdeles vellykkede resultater, hvilket billederne også bevidner.

detydre-zippHvis du har en Zipp er prisen 379 kr for et nyt cover, hvor et nyt cover til Loop højtaleren koster 449 kr. Det gør det altså næppe til impulskøb, men jeg synes stadig det er en fed mulighed at have. Herhjemme er jeg dog ved at tone lidt ned for alle de sprælske farver, så jeg er for nu stadig fint tilfreds med det lysegrå cover, som jeg har på min Libratone Loop.

zipp-detydre

Vi elsker at kigge på billeder!

Er du den glade ejer af en af Libratones produkter? Så vis os hvordan du bruger dem hjemme hos dig – tag dit billede med #detydre på Instagram.

2 comments Add yours

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *