Nyhed fra Normann Copenhagen: Folk lysestager

Normann Copenhagen har for nylig præsenteret deres efterår/vinter 2013 kollektion.  Ved første øjekast er det svært ikke at blive imponeret over den nye serie af lysestager, der er designet af Simon Legald og går under navnet “Folk”. I al sin enkelhed består serien af tre forskellige lysestager til stearin- og fyrfadslys, og en bakke, til at stille lysestagerne på.

Farverne er generelt holdt i nordiske og efterårsvenlige farver, med en enkelt undtagelse i form af den friske, gule lysestage. De små lysestager koster 100 kr., lysestagen på billedet herunder koster 200 kr., og en bakke, til at placere de små lysestager på, koster 150 kr. Alt i alt er priserne altså særdeles rimelige, for et produkt, hvor anvendelses- og kombinationsmulighederne er mange.

normann-smaa-2

Mix og match, som du vil

Omend tendensen om at lade kunderne selv sammensætte deres boligtilbehør ikke er ny, så forstår Normann Copenhagen at udnytte dette til fulde. Den smarte bakke, som fås i forskellige farver, giver mulighed for løbende fornyelse, alt afhængig hvilke farver, som man ønsker at indrette med.

Vi er sikre på, at disse lysestager nok skal blive et hit i mange danske hjem, når de bliver tilgængelige i danske  interiør- og boligbutikker i løbet af efteråret.normann-store-1

 

Så tilbage er der jo egentligt kun at spørge: Foretrækker du den lave eller den høje udgave?

Foto: Normann Copenhagen 

[GARD align=”center”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *