FindersKeepers indtog Aarhus

Rammerne var sat i Godsbanen for FindersKeepers første besøg i Aarhus. Over 3700 glade mennesker kiggede forbi i løbet af d. 5 og  6. oktober og det samme gjorde vi, bevæbnet med notesblok og kamera. I indlægget her kan du således forvente et par billeder, fra den succesfulde begivenhed.

Hvad er det der FindersKeepers?

Ideen til FindersKeepers opstod ud fra et ønske om at skabe et sted, hvor både design- og modeinteresserede kunne få muligheden for at vise deres værker frem til et bredere publikum. Det må siges at have lykkedes i Aarhus, hvor over 100 stande var fyldt godt op med både plakater, malerier, lysestager, bordskånere, skærebrætter og diverse nips. Til FindersKeepers i Aarhus var der både en lang række af etablerede kunstnere, såvel som upcoming designere.

1392640_10151918398846591_696648653_n 1385280_10151918398911591_218533142_n

Det virkede til at FindersKeepers havde fundet opskriften på en succes, med over 3700 gæster i gennem dørene i løbet af lørdag og søndag. Angiveligt skulle der næsten have været lidt for meget tryk på i løbet af lørdagen, hvor det på visse tidspunkter var tæt på umuligt at bevæge sig rundt i hallen. Den kritik har arrangørerne bag FindersKeepers dog allerede taget til sig, nu hvor den netop overståede omgang skal evalueres. Alligevel virker Godsbanen dog stadig, som et optimalt sted for en begivenhed som FindersKeepers, med en café i det tilstødende lokale og en hyggelig gårdhave. Endvidere er der gode parkeringsforhold, hvad enten man måtte ankomme på to eller fire hjul.

Det er FindersKeepers forventning, at der fremover vil være 3 årlige design- og tøjmarkeder i hhv. Aarhus og København.

Klar, parat, plakat

Der var et væld af plakatkunstnere til FindersKeepers. Du har sikkert set nedenstående plakater før på Instagram, Facebook eller i boligmagasiner. På billedet herunder ser du 215.dk, som vi tidligere har omtalt her på bloggen i forbindelse med et udsalg og Kortkartellet,  der høster stor opmærksomhed for tiden, med deres by-plakater.

fk-6 fk-3

På billederne herunder ses to andre kreative sjæle, nemlig Nis fra Plakatmageriet Klam og Dorthe fra VisseVasse. Plakaterne er mindst lige så smukke i virkeligheden, som på billeder.

fk-4 fk-5

Hvis du var forbi FindersKeepers i weekenden, så vis os dine indkøb ved at tagge dine billeder med #detydre på Instagram. Vi elsker at kigge på billeder. 🙂

[GARD align=”center”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *