Fredagsfund #3: Rabat på “Hot Air” plakater fra Wonderhagen

Det er blevet fredag igen – og vi er klar med en dugfrisk udgave af vores fredagsfund. I denne uge løber Wonderhagen med al opmærksomheden, da de har leveret en rabatkode, som giver 25% i rabat på deres skønne “Hot Air” plakatserie. Så læs med her – og se hvordan, du kan få fingrene i dansk plakatkunst til specialpris!

Bag Wonderhagen står Marshoud Dababneh, der selv designer de farvestrålende plakater – og sørger for, at de sidenhen bliver trykt på 250 g. bestrøget mat papir. Nedenstående plakater er alle trykt i 250 eksemplarer og bliver sendt direkte til dig i et plakatrør. Så skal du bare rulle plakaten ud og sætte den i en ramme og det er da nemt. Og hvad der gør det nemme endnu bedre er, at du kan få 25% rabat på de 3 nedenstående plakater, hvis du bruger rabatkoden detydre når du bestiller plakaten på Wonderhagens hjemmeside.

Plakaterne er tilgængelige i to formater, 30×40 cm. og 50×70 cm. og normalprisen er hhv. 250 kr. og 400 kr. Når du bruger rabatkoden detydre, så får du 25% rabat og dermed er din pris hhv. 187,50 kr og 300 kr. Marshoud oplyser, at plakaterne afsendes inden for 3 dage og porto er 30 kr.

Hot Air

fredagssfund3

Bestilt Hot Air plakaten fra Wonderhagen her.

Hot Air Down

fredagsfund3

 Bestil Hot Air Down plakaten fra Wonderhagen her.

Hot Air Up

fredags-fund3

Bestil Hot Air Down plakaten fra Wonderhagen her.

Vi håber, at I er lige så begejstrede for plakaterne som os! Rabatkoden gælder til lørdag d. 28. september – og oplever du nogle problemer med din bestilling, så send en e-mail til [email protected]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *