Plakatkunst: Udsalg på 215.dk

Trænger dine vægge til en ny plakat? Så tag et kig forbi 215.dk hvor sommerudsalget netop er startet . Du sparer op til 50 % på en lang række af farverige og festlige plakater, der alle er printet på 170 g. mat plakatpapir. Den kreative sjæl bag samtlige plakater er Tarik Arnautovic hvis “Inca”-serie allerede har spredt sig på Instagram og Facebook.

IncaZoo_downtown_wolf_large   IncaZoo_downtown_ape_large

De to ovenstående plakater måler alle 50×70 cm. og er pt. på tilbud til 150 kr. Klikker du på billedet, bliver du automatisk ført videre til der, hvor du kan bestille plakaten. Inspirationen til plakaterne er fundet på Tariks rejser rundt omkring i Østen, hvilket på kreativ vis er blevet overført til en stribe af plakater. Resultatet er helt unikt, og passer perfekt ind i en moderne indretning. Tarik oplyser, at alle bestillinger bliver sendt inden for 2-5 hverdage, og at udsalget kører de næste par uger.

 

2 comments Add yours

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *