Bag om Wonderhagen

Den rare mand på billedet hedder Marshoud Dababneh og han er den kreative herre bag Wonderhagen. Til daglig arbejder Marshoud faktisk som kreativ direktør i et københavnsk reklamebureau, men når fritiden tillader det, designer Marshoud simple, farverige og moderne plakater til Wonderhagen.

Hold det simpelt

Wonderhagens plakater er først og fremmest simple i udtrykket. Plakaterne er primært sammensat af pastelfarver, der både komplimenterer hinanden godt og som samtidig skaber et roligt motiv. Da projektet blev officielt i april i år, sagde Marshoud dengang følgende:

Det hele skete egentlig ret hurtigt. Designerne på bureauet leger tit med nye idéer og sidder og skitserer plakater. Og tit diskuterer vi meget om, hvordan man kan udtrykke noget så simpelt og elegant som muligt.

Her et halvt års tid senere virker det derfor naturligt at tage en midtvejsstatus. Nedenstående plakat med lakridspiben har du sikkert set på Facebook eller Instagram, da balladen om lakridspiber var på sit højeste i august måned – og netop denne plakat, er et fint eksempel på de tanker, som ligger bag Wonderhagens arbejde. Inspirationen til plakaterne kommer  både fra aktuelle emner i medierne, til de ting, som er en del af vores hverdag og alt midt i mellem.

lakridspibe-detydre

Plakaterne er desuden alle trykt i kun 250 eksemplarer og trykkes på 250g mat plakatpapir.

Få 25% rabat på nedenstående plakater

Hvis du er hurtig kan du stadig nå at gøre brug af det tilbud, som vi introducerede i vores “Fredagsfund”-indlæg forleden. Du kan nemlig få 25% i rabat på de tre nedenstående plakater i Hot Air-serien fra Wonderhagen, hvis du bruger koden detydre. Klik på den plakat, som du synes om, så bliver du automatisk viderestillet til Wonderhagens hjemmeside.

fredagssfund3  fredagsfund3  fredags-fund3

Rabatkoden er gældende til lørdag. d. 28 september, plakaterne sendes inden for 3 hverdage og porto beløber sig til 30 kr.

Plakaterne kan bestilles på Wonderhagens hjemmeside – hvor du ligeledes kan se det øvrige udvalg af plakater.

[GARD align=”center”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *