Vind en Piet Hein Gruk plakat!

Piet Heins landskendte Gruk er netop vendt tilbage i plakatformat. Piet Hein skrev tusindvis af små grukker, hvilket var hans betegnelse for en lille skrivelse, der mest mindede om et lille digt. Høgh Interieur er blandt de første i Danmark til at sælge plakaterne – og du kan vinde en af dem her!

Piet Heins Gruk vender tilbage

Grukkerne var eftertænksomme, humoristiske og blev med tiden et symbol på blot én af de ting, som gjorde Piet Hein kendt såvel som anerkendt i Danmark. Du kender dem sikkert i deres klassiske form, porcelænplatterne i hvid eller grå, skrevet på med en sirlig håndskrift.  Nu er tiden kommet til det store lærred, med de tre nedenstående plakater.

piet-hein-plakat

I en travl hverdag kan det ofte være svært at finde tid til eftertænksomhed. Derfor synes jeg, at de tre plakater, som er blevet genoptrykt bestemt har deres eksistensberettigelse. Se bare teksten i “Hvad må folk tro” udgaven. Dén rammer hovedet på sømmet, synes jeg.piet-hein-plakat2

Igen et klassisk eksempel på Piet Heins humoristiske, men alligevel praktiske tankegang – og et godt råd, der kan skrives bag øret.

piet-hein-plakat3

Plakaterne findes i tre forskellige størrelser. 30×40, 50x79cm og 70×100 cm. Plakaterne koster hhv. 200, 300 og 450 kr. og leveres i et plakatrør, så når du modtager den, er den klar til at blive hængt op. Vi er faldet pladask for lyse trærammer, til disse enkle plakater, og i IKEA findes der pt. flere gode bud. Allerede nu er plakaterne til salg på Høgh Interieurs hjemmeside – og du kan købe plakaterne ved at klikke på den respektive plakat, eller ved at klikke hér. 

Konkurrence: Vind en “Hvad må folk tro” plakat!

I samarbejde med Høgh Interieur har vi fornøjelsen af at kunne forære nedenstående plakat væk! Alt hvad du skal gøre, er at smutte forbi vores Instagram-profil og re-poste nedenstående billede. Billedet skal du tagge med #detydregiveaway og #hoghinterieur – så vi ved, at du gerne vil vinde plakaten.

giveaway

Vi finder vinderen af plakaten d. 10. oktober!

[GARD align=”center”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *