Sådan overvinder du malerfrygten – og indretter et hyggeligt soveværelse

Sponseret indlæg. Min kæreste og jeg har et lidt ambivalent forhold til maling – og det er det, som det her blogindlæg skal handle om. På den ene side er vi helt enige om, hvilke farver der er flotte og hvilken enorm indflydelse det kan have på et rum. Omvendt så er ingen af os specielt gode til at male. Med mindre det altså drejer sig om at male en væg hvid – så kan vi godt være med. Men, farver forpligter bare på en anden måde, og mest af alt er vi nok bare for perfektionistiske til at kunne acceptere at ende op med et dårligt resultat.

MEN, mellem jul og nytår fik vi endelig taget hul på bylden. Og kastede os ud i projekt “Mal en væg i soveværelset” – efter at have haft 3 hvide vægge i soveværelset i næsten 5 måneder. At farven skulle være den populære “Ocean Green” fra Sadolin stod klart efter vi havde prøvet Sadolins Visualizer app. Hvis ikke du kender app’en, så fortjener den næsten at få et par ord med på vejen. Dens primære formål er at give dig en indikation af hvordan en farve fra Sadolins bagkatalog af maling vil se ud hjemme hos dig. Det er super smart og det var i hvert fald med til at overbevise os om, at det var Ocean Green, som vi skulle male med i soveværelset.

Da gulvet, radiatoren, sengen, vindueskarmen og hvad vi ellers kunne finde på var dækket af, var vi klar til at gå i gang! Vi fik en fornem betjening hos Sadolins filial på Hasle Torv i Aarhus V, så vi gik derfra med en udførlig vejledning – og det var lige hvad sådan to amatører som os havde brug for! Efter to gange maling var vi i mål, og så var der stadig masser af maling tilbage i spanden, som vi kan bruge til et andet projekt!

Sådan indretter du et hyggeligt soveværelse

Det primære formål med et soveværelse er selvfølgelig at få en god nats søvn. Det siger sig selv. Men, for os har det også været vigtigt at skabe nogle afslappende rammer. Før havde vi en kedelig hvid væg bag sengen – og vi var helt enige om, at vi gerne ville forsøge at skabe en lidt mere hule-agtig stemning – og der gør maling  en kæmpe forskel.

Vi mangler stadig at få købt lidt flere ting til vores soveværelse, bl.a. billeder og nye væglamper. Det bliver formodentligt en skøn blanding af træ, messing og så den lækre blågrønne farve. Når det er helt færdigt, så kommer der et nyt indlæg her på bloggen!

Så hvad kan du overveje at indrette med, for at få et hyggeligt soveværelse? Herhjemme satser vi til en start på bøger, som vi rent faktisk gider at bladre i, blomster, som er nemme at holde og nips – og så har vi sat os for løbende at skifte ud i sagerne, så det ikke bliver for ensformigt for os.

Og hvem ved – måske vi kaster os over en ny makeover i soveværelset, når sommeren for alvor har meldt sig, og vi måske drømmer om en ny farve i soveværelset. Nu er vi i hvert fald ikke helt så bange for bare at kaste os ud i et nyt projekt! Ps. hvis du overvejer, om du skal male med Ocean Green hjemme hos dig, så tag et kig på #oceangreen hashtagget på Instagram – eller kig forbi Sadolin Danmarks profil – der finder du masser af fine billeder!

Indlægget er bragt i samarbejde med Sadolin

Posted in DIY

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *