Gratis print-selv kalender for 2015

2015 er lige om hjørnet, og det betyder, at du nu kan downloade detydre’s bud på en gratis kalender for 2015, som du selv kan printe! Du får årets 12 måneder serveret på én gang, og alle dage burde være med. Formatet er A4, og den passer derfor perfekt i et helt almindeligt clipboard fra Søstrene Grene eller Bahne, ligesom en A4 ramme naturligvis også kan gå an! Valget er dit, og du downloader kalenderen for år 2015 ved at klikke på Download-knappen herunder. Som du kan se, er årets kalender holdt i et ganske simpelt udtryk. Dels fordi, at jeg godt kan lide, når tingene er simple, og dels for også at give dig muligheden for, at du kan sætte dit helt eget præg på kalenderen.

Download din egen print-selv kalender

1. Klik på Download-knappen herunder
2. Åben kalenderen i “Adobe Acrobat Reader” eller et andet program der kan åbne pdf’er.

Download print-selv kalenderen fra detydre.dk

Når du selv har fået printet kalenderen, er du som altid mere end velkommen til at tagge dit billede med #detydre på Instagram. I løbet af januar, vil jeg samle billederne sammen, så de kan blive til et indlæg her på bloggen, der viser hvordan kalenderne tager sig ud hjemme hos en lang række boligglade danskere! print-selv-kalender Hvis du kan lide kalenderen, må du meget gerne klikke på “Synes godt om”-knappen i bunden af dette indlæg, og være med til at sprede ordet på Facebook! Rigtig godt nytår til dig og din familie!

One comment Add yours
  1. Hej Kaare,
    Kommer print selv kalenderen ikke i en 2016 version? Vi har været så glade for vores 🙂
    Hilsen Christine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *