DIY: Skrivebord med Hairpin bordben

Sponseret indlæg. Da jeg for fire år siden havde fornøjelsen af at bo i New York kom jeg en dag forbi en butik, som udelukkende solgte bordben til sofaborde, spiseborde og skrivebord. Det var her, at jeg første gang faldt over de flotte “hairpin legs”, som du kigger på her. Selvom jeg overvejede, om jeg skulle have et sæt bordben med hjem i kufferten, så blev det altså kun ved tanken!

Hairpin bordben fra sesu.dk

Da jeg købte mit runde spisebord fik jeg to tillægsplader med i handlen og jeg vidste med det samme, at den ene plade skulle bruges til at lave et nyt skrivebord. Bordpladen fik derfor en hurtig slibning med korn 120 sandpapir og var dernæst klar til at få monteret Hairpin bordbenene fra SESU.dk. Inden jeg kunne skrue bordbenene på, var det dog nødvendigt at lime en tynd MDF plade fast på undersiden af bordpladen, for at være sikker på, at skruerne ikke ville gå igennem bordpladen. Det betød så også, at jeg måtte en hurtig tur forbi Silvan. Her hjalp en flink medarbejder mig med at få skåret en MDF plade ud i de nødvendige mål.

Montering af Hairpin bordben

Når du har styr på hvad du vil bruge som bordplade, så er det super nemt at montere Hairpin bordbenene. De skal have 5 skruer hver og de følger med, når du bestiller hos SESU. Det eneste du skal bruge er derfor en stjerneskruetrækker – og så en plan for hvordan du vil have, at bordbenene skal sidde. I mit tilfælde var det givet på forhånd, fordi jeg havde en “ramme” på undersiden, som jeg kunne følge!

DSC01106

Hairpin bordben findes oftest i to forskellige udgaver – og så i et væld af forskellige farver. Jeg har valgt udgaven med to stænger, da jeg synes, at det egner sig bedst til en mindre bordplade på grund af det simple design. Hvis du har planer om at bygge et større skrivebord – eller måske et spisebord – så vil jeg anbefale dig at tage et kig på Hairpin bordbenene med tre stænger hos SESU.dk. Bordet får et lidt mere massivt look på grund af de tre stænger og det synes jeg er ret klædeligt.

Hairpin bordben fra sesu.dkDSC01113

Hairpin bordbenene, som du har kigget på i dette blogindlæg, kan du købe for 199 kr. pr. stk hos SESU.dk.  Det kræver bare, at du bestille fire stk. på én gang. Hvis du kun skal bruge ét bordben – hvad end du så skal bruge det til – så kommer du til at slippe 240 kr.

FØLG DETYDRE.DK PÅ INSTAGRAM

Posted in DIY

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *