Husk mors dag søndag d. 11. maj

Søndag d. 11. maj er det endnu en gang mors dag, og i rigtig mange hjem er denne dag ensbetydende med en lille markering,  i form af blomster eller en gave. Vi giver her vores bud på et par gaver der med garanti vil vække glæde, og med kun få postdage inden mors dag, er det også ved at være sidste chance for at få gaverne købt online.

Kähler Omaggio vase

Kahler-omaggio

Designet er såre simpelt, men Kähler har virkelig formået at få det maksimale ud af deres horisontale striber med Omaggio serien. Vasen her er 20 cm høj, og er derfor perfekt til de lidt mindre buketter. Vasen har vi fundet på tilbud til 200 kr, og du kan købe Kähler Omaggio vasen ved at klikke hér.

Kay Bojesen abe

aben2

Kay Bojesens abe er for mange blevet et stærkt symbol på dansk design. For mit eget vedkommende er det en af de mest personlige ting jeg har i mit hjem, og jeg tror, at alle der har den smilende abe siddende eller hængende i deres hjem ved, hvornår de fik den, og hvem de fik den af. Det gør aben til en oplagt gaveide, og lige nu kan du faktisk få fingrene i den til 695 kr. Du kan købe Kay Bojesen aben ved at klikke hér.

 … En buket blomster

blomster

Jeg gad godt vide om det egentligt bare er blomsterhandlerne der har opfundet mors dag? Nå,  ligemeget hvem der står bag, så er der altså et eller andet over en flot buket blomster. Og det tror jeg mødre landet over er enige i! Samtidig kan det være prikken over i’et for en flot vase, og hvis du godt kan lide når det går nemt, kan du jo med fordel bestille buketten hos Interflora.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *