På besøg hos Kähler

I mandags havde vi fornøjelsen af at være inviteret til en præsentation af Kählers forårsnyheder. Arrangementet blev holdt hos Kähler Villa Dining, der med egne ord serverer nordiske madoplevelser i unikke omgivelser. Det kan vi efter at have brugt 2 timer i den skønne villa sagtens skrive under på. Vi blev budt velkommen af restaurantchefen og herefter ført ned i restaurantens tilstødende lokale. Her er smukke møbler, lammeskind og lamper for alle pengene, og på væggene hænger billeder af Kählers mere end 175 år lange historie.

kahler1

At der er tænkt så meget over tingene er med til at skabe en stemning, hvor man i den grad føler sig hjemme. Alle møblerne i restauranten er personligt valgt af Kählers direktør, og hvis du spørger mig,  så lyder det som lidt af en drømmeopgave.

kahler3

Uden mad og drikke duer helten som bekendt ikke. Det havde Kähler i den grad taget højde for med frisksmurte sandwiches, og flere forskellige snacks. Herunder flæskesvær, der i mødet med ramsløg-dip bliver en næsten guddommelig spise. Med maverne fyldte var vi klar til at gå videre til hovedårsagen for vores besøg, nemlig forårsnyhederne i 2014.

kahler5

Solidt plantet på en smuk teaktræs kommode tronede den nye Ursula serie nemlig frem. Selv er jeg ikke gammel nok til at have noget nært forhold til Ursula serien, men at dømme ud fra reaktionerne på Kählers Facebook-side, sidder der mange mennesker, der i den grad glæder sig til, at disse produkter rammer hylderne. Formsproget er dog mere end smukt, og jeg må nok erkende, at jeg er stor fan af ting, hvor man ikke er i tvivl om hvad brugsformålet er. Se bare Ursula kanden, en massiv tud og stor hank, der bare siger “Løft mig op!”

kahler9

De små Bellino krukker kommer i nye flotte farver, og er her vist som tilbehør til badeværelset til funktionel og flot opbevaring af de ting, som man gerne vil have lige ved hånden. De nye “Love Songs” vaser har også sneget sig med på billedet, med et par linjer fra “I got you babe” skrevet af Sonny og Cher.

kahler11

Kählers velkendte Omaggio serie er blevet udvidet med et par nye farverige medlemmer, og det er altså altid en fornøjelse at se hvor godt den serie matcher! De smukke gule blomster hedder “Craspedia”, men måske din blomsterhandler også vil vide hvad du mener, hvis du siger at du er på udkig efter trommestikker!

kahler8

Endnu et skud fra bordet med de flotte Ursula sager. Her er der stærke farver for alle pengene, og har du alligevel en pose fransk nougat med mandler ved hænderne, så ville jeg ikke være sen til at anrette dem i den nye Ursula skål.

kahlerkage

Efter præsentationen af alle nyhederne, var det tid til at få depoterne tanket op igen. Heldigvis havde Kähler været så forudseende at bage både flotte kager, sprøde småkager og skønne blåbærtrøffelkugler. Det er næsten ikke nødvendigt at nævne, men det sad altså lige i skabet.

De mange nyheder rammer så småt butikkerne i denne uge, og er selvfølgelig også til salg på Kählers webshop. Her kan du også se hvornår de dele der pt ikke er på lager bliver tilgængelige igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *