Fredagsfund #29: Nomad Dot sofaer & køkkengrej fra Stelton

Sofaer og køkkengrej præger denne uges udgave af fredagsfund. Det er nemlig dealsitet Downtown.dk der har leveret sagerne, og hvis du er hurtig, så kan du få fingrene i enten en moderigtig sofa til billige penge, eller udnytte chancen for at vinke farvel til farveløse plasticbøtter i køkkenet.

Nomad Dot sofa

nomad2

Nomad sofaen er efterhånden blevet en ganske populær sofa. Lige nu er der skåret 50% af prisen hos Downtown.dk, og det betyder, at du kan blive sofaejer for ca 9000 kr. Der er flere forskellige modeller at vælge i mellem, ligesom de karakteristiske dots fåes i et væld af forskellige farver.. De fleste af sofaerne er på lager, og leveres 9-11 dage efter kampagnens afslutning.

nomad5

Stelton RIG-TIG køkkengrej

stelton-hvid stelton-sort

Stelton har for nylig lanceret en ganske fin serie ved navn RIG-TIG. Det er der kommet en del gode sager ud af, og de er også kommet en tur forbi Downtown.dk. En af de dele af kollektionen, som jeg er særlig imponeret over, er brødkasserne. Her fungerer låget nemlig også som et skærebræt, og det har jeg faktisk ikke set før. Brødkasserne koster normalt 350 kr, men hos Downtown.dk skal du kun betale 250, så længe kampagnen kører.

rigtig4 rigtig6

To andre ganske fine dele er hhv. rivejernet og de fine opbevaringsbokse i forskellige størrelser. Rivejernet kommer med to udskiftelige blade, og hvis du ikke allerede har gættet det, så ender det, som du har revet nede i opbevaringsboksen. Det er jo super smart! Sådan et funktionelt sæt koster normalt 220 kr, men er pt. på tilbud til 150 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *