Fredagsfund #80: Kommoder i teaktræ

Teaktræsmøbler har længe været populære i designglade danskeres hjem og det er især de praktiske kommoder, som er blevet reddet fra en tur på genbrugsstationen. Det er nemlig gode, solide møbler fra dansk designs storhedstid, og det er ikke sådan lige til at se, at det er møbler med op til 50 år på bagen. Hvis det er en vogn, som du endnu ikke er hoppet med på, så er der masser af gode muligheder på bl.a. Lauritz.com. Jeg lægger ofte vejen forbi Lauritz.com’s filial i Aarhus for at se hvad de har til salg, og der gemmer sig altid et væld af lækre teaktræs møbler. I indlægget her har jeg udpeget en kommode, der efter en nedvaskning og en tur med det helt fine sandpapir kan komme til at stå knivskarpt, og en anden kommode der kan tages i brug med det samme hvis du er vild med farver.

Teaktræskommoder fra Lauritz.com

kommode-teakOvenstående kommode er vurderet til 1000 kr. hvilket virker lidt optimistisk standen taget i betragtning. Kommode er fra 1960’erne, men den er altså desværre ikke blevet kønnere med årene, og fortjener en kærlig hånd. Hvis du er ferm med sandpapir er det dog bestemt muligt at forvandle ovenstående kommode til et pragteksemplar. Auktionen slutter d. 18/3-2015 kl. 19.00. Kommoden befinder sig hos Lauritz.com i Hørsholm

Du kan byde på kommoden ved at klikke hér

kommode2

At pastelfarver og mørkt teaktræ fungerer spiller fornemt sammen er ovenstående kommode et godt eksempel på! Kommoden er vurderet til 2500 kr. men det højeste bud er pt. 850 kr. så der er gode chancer for at gøre en god handel. Den farverige teaktræskommode står hos Lauritz.com i Kolding, og auktionen løber til d. 19/3-2015 kl. 16.30.

Du kan byde på kommoden ved at klikke hér

Se hele udvalget af kommoder hos Lauritz.com ved at klikke hér 

One comment Add yours

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *