Fredagsfund #37: Rabat hos ILVA og Idemøbler

I anledningen af Store Bededag har ILVA og Idemøbler været så venlige at sætte hele boligtilbehørskategorien på tilbud. Faktisk kan du spare 25% både hos ILVA og Idemøbler, og det kan altså mærkes, når prisen i forvejen er i den lave ende. Vi har fundet et par af vores favoritter frem af alt fra puder og tæpper til bambuskurve og ure. Tilbuddene gælder både i butikkerne og online til og med søndag d. 18/5!

ILVA

ur

Jeg er egentlig blevet ganske begejstret for uret her, der er udført i acaciatræ og pt er på tilbud til 240 kr. Uret er 32 cm i diameter, og er en nem måde at få træ indenfor i din bolig.  Du kan købe uret ved at klikke hér. 

traadkurv

Alle der får et boligmagasin ind af døren hver måned ved, at det er svært at finde en fornuftig opbevaringsløsning til de kære blade. Det problem ser ILVA ud til at have en løsning på, med ovenstående kurv der kan blive din for kun 74 kr.  Du kan købe kurven ved at klikke hér.

Idemøbler

pude-gul

Puden med de karakteristiske trekanter koster normalt 400 kr, men hvis du slår til inden på søndag, får du den for kun 300 kr. Du kan købe puden ved at klikke hér.

bambuskurv

Trådkurve er blevet voldsomt populære og det er da ikke uden grund. Fra min barndom husker jeg dog disse bambuskurve, og hvis du har opgivet at få fat i en af de berømte Netto-kurve, så kunne disse kurve være et oplagt alternativ. Kurven koster pt 119 kr, og du sparer 30 kr. Du kan købe bambuskurven ved at klikke hér.

kludetaeppe

Det er næsten så simpelt som det kan blive, dog på en utrolig farverig måde. Kludetæppet koster 112 kr. og måler 60×90 cm. Du kan købe kludetæppet ved at klikke hér.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *