BeoPlay S3 – en elegant nyhed fra B&O Play

Ingen er bedre end B&O Play til at gentænke rammerne for hvordan en højtaler kan se ud. Det har Struer-virksomheden bevist igen og igen, og det nyeste skud på stammen er naturligvis ingen undtagelse. Den geometriske højtaler BeoPlay S3 er konstrueret til at fylde rummet med suveræn lyd – uden at gå på kompromis med designet. BeoPlay S3 er designet af Jakob Wagner, og gør brug af Bluetooth 4.0 teknologi for en stabil trådløs overførsel af musikken.

BeoPlay S3 er i butikkerne nu

beoplay-s3

Den nye BeoPlay S3 højtaler er kun 18 cm høj og 12 cm dyb, og som billederne her viser, er det derfor ikke en højtaler, som kommer til at løbe med al opmærksomheden. Det kan selvfølgelig både være godt og skidt, men i det her tilfælde åbner det muligheder for at stille højtaleren på et sidebord, en reol eller en hylde. Og det er jo smart, hvis man ikke har så meget plads. En anden ting, der er virkelig smart, er at du i bedste Sonos-stil kan forbinde flere S3 højtalere. Det betyder, at to S3’ere kan fordele lyden, så den ene højtaler spiller venstre kanal, og den anden spiller højre kanal. Du kan forbinde op til 4 højtalere, enten via et kabel eller en trådløs forbindelse.

beoplay-s3-graa

Prisen for BeoPlay S3 er 2999 kr. og i det prisleje kommer den derfor til at konkurrere med højtalere som Libratone Zipp og Vifa Helsinki. Ifølge B&O Plays website er højtalerne pt. kun tilgængelig i sort og hvid, men du kan forvente covers i flere forskellige støvede farver i bl.a. rosa, grå og grønne nuancer. Hvis du gerne vil se flere billeder af S3 højtalerne, så kan du lægge vejen forbi B&O Plays Instagram-profil. Den finder du lige hér

Du kan læse mere om BeoPlay S3 ved at klikke hér

One comment Add yours

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *