En sommerhilsen fra Libratone

Det er næsten ikke til at tage fejl af. Det er ved at blive sommer, og forleden dumpede der en e-mail fra Libratone ind i indbakken, omkring en af deres højtalere, der er som skabt til brug om sommeren. Det er naturligvis den cylindriske Libratone Zipp, som jeg tænker på. Zipp’en har nemlig et indbygget batteri, der gør den ideel til at tage med en tur i parken, ombord på båden, hvis man skulle være så privilegieret, eller bare med i sommerhuset uden større besvær.

libratone-zipp-detydre

Ifølge Libratone kan højtaleren holde batteri 4-8 timer, alt afhængig af hvordan du afspiller musikken. Når du er på farten, kan din Libratone Zipp nemlig også afspille musik trådløst via Libratones PlayDirect teknologi, der grundlæggende fungerer på samme måde som Airplay fra Apple. Selvom det er nemt at sætte op, så er det aller nemmeste altså et medbringe et kabel, sætte den ene ende i højtaleren og den anden i telefonen, og tænde for musikken.

libratone-zipp-2

Prisen på Libratone Zipp er fornylig blevet sænket til 2700 kr, men den ændring er dog ikke slået igennem på Libratones egen hjemmeside endnu. Du har dog mulighed for at komme helt tæt på Libratone Zipp’en, da den kan købes i Hifiklubben, Humac, eplehuset m.fl. og få fingrene i højtaleren med det samme.

Vi elsker at kigge på billeder!

Har du en Libratone stående derhjemme? Så vis os gerne hvordan de stilfulde højtalere indgår i din indretning. Du skal bare hashtagge dit billede på Instagram med #detydre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *