Fredagsfund #79: Spar 35% på Libratone

Danske Libratone har for nylig annonceret et “refurbish” program, hvilket betyder at deres populære højtalere kan erhverves med 35% i rabat. Grunden til, at det kan lade sig gøre er, at der er tale om højtalere, som på den ene eller anden måde tidligere har været taget i brug. Det kunne f.eks. være demoudgaver, som Libratones forhandlere har haft stående i deres butikker, eller højtalere, som efterfølgende er blevet taget retur pga. fejl eller mangler. Årsagerne kan være mange, men det du kan være helt sikker på er at du modtager en højtaler, som Libratones tekniske afdeling har set efter i sømmene. Har der været en fejl, vil den altså være udbedret for at leve op til Libratones egne kvalitetskrav.

Hvis du gør brug af tilbuddet, vil du altså modtage en højtaler komplet med alt udstyr i form af kabler, brugermanual m.v. foruden 2 års garanti på dit køb. Jeg indrømmer gerne, at jeg selv har været skeptisk ift. lignende “refurbish” programmer. Jeg har selv købt en “refurbished” iPad i en Apple Store, og hos Apple betyder det, at batteriet, glasset på fronten og bagcoveret er udskiftet, og er helt nyt. Det køb har jeg på ingen måde fortrudt, og selvsamme iPad virker stadig prægtigt. Hvis du drømmer om en Libratone højtaler, så er det her altså et super attraktivt tilbud. Du ved måske ikke 100% hvilke små skrammer din nye højtaler har, men du kan være sikker på, at det ikke er værre end Libratone vil lægge navn til. For en international virksomhed synes jeg, at det er ganske betryggende at vide.

Der er pt. fem forskellige højtalere i sortimentet, og det er de højtalere, som er en del af programmet. Dem kan du se nærmere på herunder, og hvis du klikker på linket ender du på Libratones hjemmeside, hvorfra højtalerne kan købes. Der er kun et begrænset antal af hver højtaler på lager, og det er forventningen, at de ryger hurtigt!

Libratone Loop

libratone-loop

Du kan købe Libratone Loop ved at klikke hér

Libratone Zipp

libratone-zipp

Du kan købe Libratone Zipp ved at klikke hér

Libratone Live

libratone-live-detydre

Du kan købe Libratone Live ved at klikke hér

Libratone Loungelibratone-lounge-detydre

Du kan købe Libratone Lounge ved at klikke hér

Libratone Diva

libratone-diva-detydre2
Du kan købe Libratone Diva ved at klikke hér.

BRUGER DU BLOGLOVIN?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *