Libratone Loop – en kommende klassiker

Den danske højtalervirksomhed Libratone har netop lanceret deres nyeste medlem i familien, nemlig den cirkulære højtaler Loop. Vi har samlet den mest nødvendige information, en række flotte billeder og så opdaterer vi løbende dette indlæg med informationer om hvor, du kan få fat i Libratone Loop.

Hold det simpelt

Tag blot et kig på nedenstående billeder. Designet på den nye cirkulære Libratone Loop er sårende simpelt og er holdt helt i tråd med den linje af højtalere, som har gjort Libratone så populære. Du kender måske allerede de andre familiemedlemmer, nemlig Libratone Beat, Libratone Live, Libratone Lounge og Libratone Zipp, der alle har formået at revolutionere måden at pakke trådløs lyd ind på.

1376348_562795103774787_348739650_n

Libratone har i forbindelse med lanceringen fået skudt en lang række billeder, af det nye vidunder. Ud fra disse billeder kunne man godt foranlediges til at tro, at højtaleren ikke har behov for direkte strøm. Det er dog faktisk tilfældet, så med mindre, at du har mulighed for at bore ledningen ind i væggen, må du forvente, at ledningen vil være synlig, når den hænger på væggen. Når Loop står på bordet, vil ledningen alligevel være gemt væk bag højtaleren, hvorfor det må formodes ikke at være til gene.

ImageGe2n.ashxImageGe22n.ashx

Libratone Loop leverer til gengæld 100% trådløs lyd via AirPlay og DLNA-teknologi. Det gør det muligt, at betjene højtaleren via din iPhone/iPad eller Android enhed og lade tonerne fra din foretrukne streamingtjenester strømme ud i rummet. Opsætningen af Libratone Loop sker via en gratis app til iOS og Android enheder.

libratone-loop2

Bagpladen er holdt i det klassiske hvide Libratone-plastic, der på ingen måde fremstår billigt, men komplimenterer det farverige uld godt. Hullet i midten gør det muligt at hænge Loop på væggen og med de to ben, kan Loop ligeledes nemt placeres på en kommode, eller bare på gulvet. Med en diameter på 33 cm, vil jeg nok mene, at højtaleren gør sig bedst på væggen, i modsætning til Bang & Olufsens A9 højtaler, der med en diameter på 70 cm. virker af lidt mere, når den står placeret på gulvet.1376993_562794690441495_1499403460_n1377350_562794740441490_1251763135_n

Pris og tilgængelighed

Libratone Loop koster 3699 kr. og kan købes på Libratone.com, på Apple.com samt hos udvalgte forhandlere. Sidstnævnte plejer at betyde, at højtalerne derfor kommer til salg hos Humac, Eplehuset og Hifi-Klubben. Loop kan købes i enten farveudgaven Pebber Black, Salty Grey eller Raspberry Red – med mulighed for tilkøb af ekstra covers, hvilke koster 449 kr.

[GARD align=”center”] 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *