Fredagsfund #86: Pleasant og Hedof i grafisk samarbejde

Som surfer er der kun én ting man venter på efter en god dag i bølgerne, og det er muligheden for at komme afsted igen. Det har jeg i hvert fald lade mig fortælle, af ganske troværdige kilder. Denne tankegang er livsstilsbrandet Pleasant bygget op om, og mottoet “Make waiting pleasant” handler derfor om hvordan man kan udnytte ventetiden bedst muligt. Pleasants seneste kollektion er blevet til i samarbejde med den hollandske illustrator Hedof, og kollektionen har derfor et gennemgående grafisk tema over sig.

Denne kreative designprocess har kastet en serie af fire farverige prints af sig, og det var disse prints, der fangede min opmærksomhed. Farverne er på en gang stærke og afstemte i forhold til hinanden, den visuelle stil er helt sin egen, og så er detaljegraden høj. Sidstnævnte afspejler sig i kompositionen af de forskellige prints, hvor der gemmer sig masser af finurlige detaljer i de enkelte elementer.

Et kig på de fire prints

pleasant3

Der er fire forskellige prints at vælge i mellem – et print der måler 50 cm x 70 cm, der koster 250 DKK, og tre prints der måler 42 cm x 30 cm, og koster 150 DKK pr. stk. Det er altså nogle meget fornuftige priser! De er alle trykt i begrænsede oplag, på mat kvalitetspapir, og bliver sendt hjem til din adresse i et plakatrør. Det eneste du skal gøre er derfor at rulle plakaten ud, og finde en passende ramme. Og hænge rammen op på væggen.

Du kan se plakaterne ved at klikke hér

Hvis du skulle være interesseret i at følge Pleasants videre færd, så er de særdeles aktive på både Facebook og Instagram med både lækre billeder, og nyheder omkring nye varer, tilbud og konkurrencer. Hedof kan du ligeledes finde på Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *