Fredagsfund #59: Stilrent tapet fra Ferm Living

Jeg har aldrig haft noget nært forhold til tapet, men hvis jeg en dag skulle have noget op på væggen herhjemme, så står Ferm Livings udvalg rimelig højt på ønskesedlen. Hos Modernmood.dk er der lige nu flere af de populære ruller tapet, der er på tilbud med klækkelige rabatter, og det fortjener altså en plads i denne uges udgave af fredagsfund! Det drejer sig bl.a. om Half Moon og Harlekin udgaverne, som du kan se billeder af herunder.

Half Moon tapet fra Ferm Living

fermliving-half-moon-bluehalf-moon-sort

Half Moon tapetet fra Ferm Living er muligvis en af de mest populære serier. Det får en flot grafisk effekt, når det kommer op på væggen, og hvis du ikke helt kan se det for dig, kan du med fordel lægge vejen forbi Pinterest og søge på “half moon tapet”! Hver rulle indeholder 10 meter tapet, og kommer med en bredde på 53 cm. Normalprisen er 450 kr, men du kan lige nu købe én rulle tapet for 299 kr.

Harlekin tapet fra Ferm Living

half-moon-rosa

Harlekin-tapet fra Ferm Living tilføjer en ekstra dimension til det grafiske udtryk. Du får ligesom med Half Moon tapetet en rulle med 10 meter, og en bredde på 53 cm. Normalprisen er 550 kr, men lige nu kan du købe én rulle tapet for 385 kr. 

Ved du hvordan du sætter tapet op?

Vi har tidligere bragt en guide til hvordan du sætter tapet op. Den kan du med fordel klikke dig en tur forbi, hvis du gerne vil have helt styr på hvordan du skal gebærde dig. Rigtig god shoppelyst – og god fornøjelse, hvis du snart skal blive gode venner med tapetklister, hobbyknive og andre remedier.

One comment Add yours
  1. Rigtig flot tapet! Jeg bliver virkeligt fænget af det simple, stilrene udtryk – som stadigvæk bidrager med en masse personlighed til rummet. Jeg er især vild med det sort/hvide tapet, som vist på første billede. Det er virkeligt en god idé, hvis man synes ens væg virker lidt tom. Tak for tippet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *