Fredagsfund #4: Efterårshygge til under 200 kr.

Vi er nået til den sidste fredag i september, så i indlægget her, har vi foræret spotlightet til 3 fund til din bolig, der alle kan erhverves for under 200 kr. Nu hvor efteråret så småt er begyndt at melde sin ankomst, er det ligeledes oplagt at kigge mod nye tilføjelser til boligen, der både kan sprede hygge, men også tilføje nye og friske farver til hjemmet.

Hay Lup lysestage i kobber

Det 29. grundstof i det periodiske system, hvilket nok er mest kendt under navnet kobber, er efterhånden ved at blive en fast del af indretningen i mange danske hjem – og vi forstår godt hvorfor. Den rødbrune farve er stilfuld, og med det simple og rene udtryk er det nemt, at inkludere kobber i indretningen i form af lysestager og andre nips.

Lupstage
Lysestagen koster 199 kr., er 14 cm høj og er bøjet i kobber. Stearinrester kan fjernes med kogende vand. Køb Hay Lup lysestagen hos Høgh Interiør her

Ferm Living Wooden Frame

Brug plakater til at få et ekstra element af farve ind i din bolig og find en plakat, som betyder noget for dig. Hertil kan vi kun anbefale Etsy.com, hvor en lang række af kunstnere sælger deres værker. Den nemme løsning er, at snuppe plakaten med på billedet herunder, hvis du har forelsket dig i den smarte ramme fra Ferm Living.

woodenframe
Rammen er udført i ahorntræ, måler 30 x 2 cm. og koster 199 kr. Brug evt. trærammen sammen med de nye flotte plakater fra Ferm Living. Køb Ferm Living Wooden Frame hos Designdelicatessen.dk

House Doctor Marmor Skærebræt

Drømmer du om at inkludere marmor i din indretning, så tag et nærmere kig på skærebrættet fra House Doctor. Det kan du både bruge som skærebræt eller bakke, men det er naturligvis kun din kreativitet, der sætter en begrænsning for anvendelsesmulighederne.

housedoctor

Ovenstående skærebræt er fra House Doctor, måler 18 x 40 cm og koster kun 160 kr. Køb House Doctor Marmor Skærebrættet hos Luxoliving.dk her. 

[GARD align=”center”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *