Lego Bricks fra Room Copenhagen

Room Copenhagen har begået lidt af en genistreg med deres serie af Bricks opbevaringskasser, som er produceret i samarbejde med LEGO. De ikoniske LEGO-klodser er i bund og grund blevet forstørret og forvandlet til en smart opbevaringskasse. Kasserne kan derfor stables ovenpå hinanden – ganske som de traditionelle LEGO-klodser. Det er en elegant opbevaringsløsning til børneværelset eller stuen, hvor der gerne må være nem adgang til tingene – samtidig med, at de kan pakkes væk når de ikke er i brug.

lego-brick-opbevaringskasse

LEGO Bricks har efterhånden været på markedet i en del måneder, og i forbindelse med lanceringen udsendte Room Copenhagen en række lækre billeder for at give en forsmag på hvad der var i vente. Farverne er nøje afstemte, og det gør det oplagt netop at stable flere kasser i forskellige farver ovenpå hinanden. Brick serien kommer derudover i flere forskellige størrelser, hvor prisen hedder 129 kr. for den lille opbevaringskasse, og 219 kr. for den store opbevaringskasse.

lego-brick-opbevaring

På Pinterest kan du få inspiration til hvordan opbevaringskasserne kan blive en del af din indretning, hvis du søger på “Lego Brick storage”. Hvis du allerede har de fine kasser hjemme hos dig, så tag gerne dine billeder med #detydre på Instagram! Så kommer de automatisk en tur forbi bloggen, og kan tjene som inspiration for andre interesserede.

Du kan se hele udvalget af LEGO Bricks ved at klikke hér

ER DU PÅ BLOGLOVIN? SÅ FIND DETYDRE.DK HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *