Fredagsfund #84: Spar 20% på Normann Copenhagen Krenit

Herbert Krenchel designede i 1954 de nu ikoniske Krenit skåle, der frem til 1966 blev produceret i over 1 million eksemplarer! I 2008 indgik Herbert og Normann Copenhagen et samarbejde, der fik de farverige skåle tilbage på markedet. I disse dage er de nedsat med 20% hos Cahetu, og det fortjener en plads i denne uges fredagsfund! Hos Cahetu er der flere forskellige størrelser og farver at vælge i mellem, og med 20% er der bestemt mulighed for at gøre en god handel!

Normann Copenhagen Krenit skåle

En af grundene til at Kremit skålene er blevet så populære er at de er så alsidige. De kan bruges i hverdagen til både kold og varm mad, holde styr på snacks eller bare stå til pynt på bordet eller i vindueskarmen. For 100 kr. får du den mindste skål på 30 cl. og herfra kommer det nok ikke som en overraskelse, at priserne er stødt stigende i kraft med at skålenes størrelse forøges. Den største skål i Krenit serien koster 800 kr. og kan indeholde 7,1 liter.

normann-copenhagen2

Krenit skålene er produceret i stål og kommer i en lang række afstemte farver, så skålene kan nemt bruges sammen. Det er blevet til en god blanding af Herbert Krenchels originale farvevalg, kombineret med nye farver udvalgt af Normann Copenhagen. På loppemarkeder kan man være heldig at finde de originale Krenit skåle i en fornuftig stand, og de vil derfor også matche farverne på de nyere skåle fra Normann Copenhagen.

krenit-skaale

Skålene tåler hverken en tur i opvaskemaskinen eller microovnen, så de bør altså ikke ses som en erstatning for Tupperware eller Margrethe skålene! For at beskytte den lakerede inderside bør du også afholde dig fra at bruge metalredskaber, eller andre remedier, der kan risikere at ridse indersiden.

Du kan købe Krenit skålene ved at klikke hér

Følg @detydre på Instagram 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *