Et hjem med en blød sofa

Svenske Stadshem er altid garant for god inspiration når det kommer til boligindretning. Selvom lejlighederne ved første øjekast ofte ligner hinanden, i det de omtrent alle sammen er lyse og store, så er der alligevel masser af forskellighed. Den her lejlighed demonstrerer hvordan man nemt kan bryde de helt stramme linjer op ved at introducere nogle bløde elementer.

På den ene væg i stuen hænger det karakteristiske reolsystem fra String, og selvom det ikke er den mest massive løsning, så får det alligevel trukket nogle lige linjer op i rummet. I den anden del af stuen står en stor blød sofa sammen med et dråbeformet sofabord og medvirker til et helt anderledes formsprog. Det giver en anderledes ro i stuen, og det er medvirkende til, at lejligheden fremstår som et hjem med masser af charme og personlighed.

sofa-detydresofa-detydre-3

I min søgen efter sofaer med nogle lidt mere organiske former kom jeg bl.a. forbi nicehome.dk. De har flere forskellige sofaer i lysegrå nuancer, i stil med den på billederne her. En af faldgrupperne ved at have en lysegrå sofa er, at det hurtigt kan blive meget ferskt i stuen hvis man i forvejen bor meget lyst. Som billederne herunder viser kan der forholdsvis nemt tages hånd om den problemstilling, ved at lade puder og tæpper i forskellige mønstre og farver have en fast plads i sofaen. Det ser samtidig super hyggeligt og indbydende ud, og det ligner altså en sofa, hvor man nemt kan tage sig en god eftermiddagslur!

sofa-detydre-nicehome

Hvis du selv er blevet inspireret til at tage et kig på hvad der findes af bløde sofaer, så kan du med fordel tage et kig på linket herunder, eller forsætte din søgning på Pinterest. Der gemmer sig masser af god inspiration!

Du kan se hele udvalget af sofaer hos nicehome.dk ved at klikke hér

Kilde: Stadshem.se

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *