Fredagsfund #73: Spar 20% på Ferm Living

Januarudsalget drøner derud, og på purestyleliving.dk er der flere gode designs fra Ferm Living, som er blevet mærket ned med 20%. Det er disse produkter, som løber med opmærksomheden her, men jeg kan kun anbefale at kigge hele udsalgskategorien igennem, for der gemmer sig også masser af gode tilbud fra House Doctor, HAY og I Love My Type! Du finder bl.a. flere forskellige sæt med HAYs opbevaringskasser, og en del andre ting, der sjældent er på tilbud.

Ferm Living trådkurv

fermlivingkurv

Hvis du er på udkig efter en trådkurv, som rent faktisk kan holde til at blive brugt, så er det Ferm Livings udgaver, som du skal gå efter. De lidt mindre populære farver, som grå og mintgrøn, er pt. på tilbud til 399 kr. for den mellemste udgave, og du sparer altså 100 kr. ift. normal udsalgspris. Hvis det er noget for dig, så klik på linket herunder.

Du kan købe Ferm Living trådkurven ved at klikke hér 

Ferm Living sættekasse

ferm-living-organiser

Sættekasser er ganske geniale å børneværelset, i soveværelset eller på kontoret. Det giver en mulighed for at få sine yndlingsting frem i lyset, og samtidig have dem lige ved hånden. Sættekassen er pt. på tilbud til 250 kr, og med en vejledende udsalgspris på 400 kr. kan du stikke 150 kr. lige ned i lommen. Sættekassen måler 24 cm x 33 cm x 6 cm og selve rammen er udført i røget egefiner.

Du kan købe Ferm Living sættekassen ved at klikke hér.

Ferm Living opbevaringskurv

grid-kurv-detydre

Opbevaringskurven fra Ferm Living er udført i kraftigt økologisk bomuld, og måler 35 cm x 40 cm. Normalprisen er 399 kr., men den er pt. på tilbud til 319 kr. Med to solide læderhåndtag er kurven nem at flytte rundt, og er oplagt til f.eks. vasketøj, eller måske bare til at holde styr på legetøjet på børneværelset.

Du kan købe Ferm Living opbevaringskurven ved at klikke hér

Du kan se alle udsalgsvarerne ved at klikke hér. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *