Fredagsfund #72: Udsalg hos Livingshop.dk

Hvis du har flere penge tilbage i portemonnæen ovenpå små tre uger med udsalg, så vil det måske glæde dig at høre, at Livingshop.dk har startet januarudsalg! Livingshop har nemlig været en tur på lageret, og fundet en række fine ting frem fra solide brands som House Doctor, By Nord, Nicholas Vahé, Lucie Kaas og mange flere! Der er altså masser af fine ting, som leder efter en ny ejer, og nogle af dem kan du se herunder!

By Nord babysengetøj hos Livingshop

by-nord-sengetoej

By Nords sengetøj er i en klasse for sig, både hvad angår design og kvalitet. Et sæt sengetøj i babystørrelse koster 399 kr, men du kan så længe lager haves få fingrene i et sæt for 319 kr. Der er flere forskellige designs at vælge i mellem, ligesom du også finder sengetøj i “voksenstørrelse” blandt de nedsatte varer!

House Doctor hos Livingshop

house-doctor-udsalg

House Doctors produkter er altid et godt sted at starte, hvis du savner lidt nye ting til dit hjem! Her finder du alt fra tæpper til lysestager, og hos Livingshop finder du et mindre slaraffenland! Ovenstående sager er naturligvis også fundet i udsalgssektionen, og du kan se hele udvalget ved at klikke hér.

Nicholas Vahé hos Livingshop

nicolas-vahe-detydre

Nicholas Vahé har været her, der og alle vegne de sidste mange måneder. Det er gode produkter i dekorative emballager, og det gør, at man har lyst til at lade tingene stå fremme. Herhjemme er der en klar sammenhæng i mellem hvorvidt ting står fremme og om de bliver brugt, og hvis det også gør dig gældende hjemme hos dig, så tag et kig på udvalget af Nicholas Vahé hos Livingshop.dk!

Du kan se alle tilbuddene hos Livingshop.dk ved at klikke hér.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *