Fredagsfund #70: Udsalg hos Cahetu

Camilla og Helle Tuborgh, hhv. datter og mor, står bag webshoppen Cahetu. Herfra sælger de to kvinder stilsikkert boliginteriør, og de har været en tur på lageret i anledningen af januarudsalget. Der gemte sig mange gode tilbud, så hvis du kan lide at spare penge på ting, som du kommer til at bruge igen og igen, så kig med her!

Ferm Living juletræstæppe fra Cahetu

ferm-living-olive

Ferm Livings juletræstæpper var på alles læber i 2013, og selvom det kan virke skørt, at købe julepynt når julen kun er forbi, så giver det fra et økonomisk synspunkt god mening. Ovenstående tæppe koster fx 300 kr. normalt, men pt. kan det blive dit for kun 150 kr.

Du kan købe Ferm Living juletræstæppet ved at klikke hér.

Normann Copenhagen Sprinkle sengetæppe

normann-copenhagen-sprinkle

Hvis sengetøjet er ved at være lidt forvasket og trist at se på, kan du med fordel gemme det væk under et sengetæppe. Normann Copenhagen står bag ovenstående bud, der kombinerer sarte pasteller med et grafisk mønster – og det er de faktisk sluppet overraskende godt fra, hvis du spørger mig. Normalprisen er 700 kr, men det er pt. på bud til 525 kr.

Du kan købe Normann Copenhagen Sprinke sengetæppet ved at klikke hér. 

Kähler Avvento stager

Kahler-avvento

Kählers Avvento stager er en klassiker på julebordet i december, men de kan sagtens sprede hygge hele året enten som vaser eller lysestager. Normalprisen er 150 kr. for én, men du kan få fingre i én for kun 75 kr. Der er flere forskellige former og farver at vælge i mellem, og mine favoritter skal helt klart findes blandt de grålige nuancer.

Du kan købe Kähler Avvento stagerne ved at klikke hér.

Du kan se alle tilbudsvarerne hos Cahetu ved at klikke hér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *