Fredagsfund #69: Favoritter fra House Doctor

Julen varer lige til påsken, men ind imellem kommer udsalget! Trendbazaar er allerede i gang, og de har sat omtrent hele deres sortiment af House Doctor på udsalg. Det betyder, at du kan spare penge på ting, der i forvejen er billige, og hvor både kvaliteten og design er i top. Jeg har længe været begejstret for House Doctors materialevalg, og jeg er selv den glade ejer af flere af deres karakteristiske skærebrætter, der er ganske ideelle til at gøre lidt ekstra ud af de tapasbordet, eller bare de simple hverdagsanretninger. I indlægget her, finder du nogle af mine favoritter fra House Doctor og de er grupperet ud fra de tre kategorier, træ, kobber/messing og sort hvid. Alle tingene kan du lige nu finde hos Trendbazaar hvor du sparer mindst 15%.

House Doctor træ

housedoctor-trae

House Doctors skærebrætter kan pifte et hvert tapasbord op, og det samme kan bambusbestikket. Jeg elsker mad omtrent lige så højt, som jeg elsker gamle møbler, og i erkendelse af, at mennesker også spiser med øjnene, virker det lige pludselig ikke så fjollet, at investere i nogle gode remedier til spisebordet.

Du kan se hele udvalget af trævarer fra House Doctor ved at klikke hér. 

House Doctor kobber/messing

housedoctor-metaller

Kobber og messing har domineret 2014, og alt tyder på, at den bølge kommer til at leve videre i 2015. Uret i messing synes jeg er super fint, og et godt gammeldags ur bør være en del af et hvert designbevidst hjem, på trods af at der er adskillige smartphones m.v. indenfor en håndsrækning.

Du kan se hele udvalget af kobber og messing ting fra House Doctor ved at klikke hér. 

House Doctor sort/hvid

house-doctor-sort-hvid

Det sort/hvide look vil altid have sin berettigelse, og jeg synes det fungerer ekstra godt, når det helt simple bliver mixet med vildere mønstre. House Doctor står bag adskillige tæpper i samme stil som ovenstående, og de findes i et væld af størrelser.

Du kan se hele udvalget af House Doctor ved at klikke hér. 

BRUGER DU BLOGLOVIN?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *