Fredagsfund #67: Spar 20% på Royal Copenhagen

Hvis du er vild med Royal Copenhagen, så er det her indlæg lige noget for dig! Hos Magasin er der nemlig “Goodie Days” til og med søndag d. 14. december, og det betyder, at du i denne weekend kan spare 20% på  hele udvalget af Royal Copenhagen på Magasin.dk. Det kræver, at du har et “Goodie Card” ved hånden, men hvis det ikke lige er tilfældet, så kan du nemt oprette et på Magasins hjemmeside! Når du er logget ind, så kan du også se priserne med 20% rabat fratrukket.

Blå Mega Mussel fra Royal Copenhagen

blaa-royalcopenhagen

Den blå serie af mega musselmalet porcelæn fra Royal Copenhagen står mange designglade danskeres hjerte nært. Hvor det traditionelle musselmalede porcelæn har over 200 år på bagen, er Mega Musselmalet en nyere succeshistorie fra Royal Copenhagen. Det er Karen Kjældgård-Larsen, der tilbage omkring årtusindeskiftet byggede videre på det klassiske mussel-mønster, og lod stregerne og blomsterne blive endnu mere markante. At folket har taget Royal Copenhagens produkter taler for sig selv, og der findes vel næsten ikke det hjem, som ikke har en Royal Copenhagen kop, tallerken eller lignende stående i skabet.

Se hele udvalget af blå musselmalet fra Royal Copenhagen ved at klikke hér.

 

Sort Mega Mussel fra Royal Copenhagen

sort-musselmalet-royalcopenhagen

De sorte streger blev for første gang – i hele Royal Copenhagens historie – sat i 2004, da Mega Mussel serien blev udvidet med den sorte serie. Med introduktionen af den billigere, og simple, Sort Riflet serie tidligere på året, kommer det sorte Mega Mussel næsten endnu mere til sin ret, i Royal Copenhagens univers af produkter. Det går stærkt med at sælge det populære sager på Magasin.dk, så hvis der er noget, du er på udkig efter, bør du nok ikke vente alt for længe med at bestille.

Se hele udvalget af sort musselmalet fra Royal Copenhagen ved at klikke hér. 

ER DU MED I VISSEVASSE KONKURRENCEN?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *