Konkurrence: Vind en plakat fra Kortkartellet

Der er nu over 30.000 boligbilleder på Instagram der er tagget med #detydre. Det er ikke mere end 16 måneder siden, at detydre oprettede en profil på Instagram og så småt begyndte at slå et slag for, at #detydre blev det nye tag for boligindretning på Instagram. Det har I i den grad taget til jer, og det skal naturligvis markeres med en konkurrence. Plakater har altid fyldt meget blandt billederne, og det virkede derfor ganske nærliggende at præmien skulle være en plakat. I samarbejde med Kortkartellet har vi derfor fornøjelsen af at udlodde fem typografiske byplakater til fem heldige vindere. Læs med her og se hvad du præcis kan vinde og hvordan du kan deltage i konkurrencen. Det er heldigvis meget nemt!

Vælg din egen præmie!

De fem heldige vindere kan frit vælge blandt alle ensfarvede plakater på 50×70 cm til en værdi á 399 kr. Der er adskillige farverige plakater at vælge i mellem, og du kan se hele udvalget hos Kortkartellet ved at klikke hér. Kortkartellets plakater bliver trykt på 150 g. ubleget kvalitetspapir, og jeg tør godt garantere at trykkene står knivskarpt. Jeg har haft fornøjelsen af at kigge nærmere på en af de neon orange plakater, og hvis du trænger til en omgang C-vitaminer så kan den farve kun anbefales! Hvis du vinder, så bliver plakaten sendt til din adresse umiddelbart efter konkurrencen er slut, og det eneste du skal gøre er derfor at finde en passende ramme, og hænge plakaten op på væggen!

10561761_885458628140240_2513520252459412602_n

Sådan deltager du i konkurrencen

1) Skriv en kommentar med navnet på den plakat, som du gerne vil vinde. Fx “Aalborg i mørkeblå”
2) Tryk på “Synes godt om”-knappen i bunden af dette indlæg
3) Følg detydre på Facebook 

Konkurrencen kører til og med fredag d. 14. november og vinderne får direkte besked via e-mail. Det er derfor vigtigt, at du indtaster din rigtige e-mail når du skriver en kommentar. Din e-mail vil ikke være synlig for andre læsere på detydre.dk. De heldige vindere vil også blive offentliggjort i et opslag på detydres Facebook side. Kortkartellet har desuden flere spændende nyheder, som vil blive annonceret i løbet af november, og hvis du vil være den første til at vide mere, så bør du næsten lægge vejen forbi Kortkartellets Facebook-side.

FØLG DETYDRE.DK PÅ BLOGLOVIN

355 comments Add yours
 1. Danmark i Petroleum. Elsker simpelthen hele Danmark, så kan slet ikke vælge landsdel eller bydel☺️

 2. Jeg kunne rigtig godt tænke mig:
  Nordjylland eller Aalborg i den flotte mørkeblå farve, som vist på billeder 🙂

 3. Min mand elsker simpelthen Berlin, vi har været der mange gange og skal snart igen, så helt klart Berlin SPE-5029 til min mand :0)

 4. Plakaten med Nordjylland i koksgrå står på ønskelisten til jul – det kunne være SÅ fedt at vinde den!! 🙂

 5. Nordjylland i koksgrå, hvis jeg vinder skal den gives i gave til min veninde der lige har købt hus i Nordjylland 🙂

 6. Jylland i kobber.

  Jeg har liket konkurrencen fra FA, da boksen jeg får frem her ikke kan sendes. Knappen ‘del’ mangler???

  1. Var så heldig at få Østerbro i fødselsdagsgave så Sønderjylland i koksgrå ville passe perfekt til:-)

 7. Ville allerhelst have en over Borneo men det findes ik -kan det evt bestilles?
  Næste ønske er Kbh bydele i koksgrå ;0) super lækre plakater.

 8. Sikke en super dejlig konkurrence! 🙂 Det er nogle vildt fine plakater, som kan hænge i alle hjem… 😉
  Jeg har en veninde, der har snakket (en hel del faktisk) om, at hun gerne ville have plakaten med Aalborg i grå – så hvis jeg bliver den heldige, skal hun have lidt lækkert til væggen i hendes gang 😀 Uhh, hun ville blive SÅ glad 🙂

  Ha’ en skøn aften 🙂

  Mange hilsner fra Linn

 9. Aarhus Midtby i strong mint – fordi jeg nu bor i København, men savner en snert af Aarhus 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *