Sarah Hvass udstilling i Galleri Oxholm

Jeg har for vane at købe mange boligrelaterede gaver til mig selv, og da jeg fyldte 25 somre var en af gaverne en sort/hvid Sarah Hvass illustration – fra mig, til mig. Og jeg havde endda pakket den fint ind! Jeg havde forinden set Sarah’s illustrationer på Instagram og i diverse boligmagasiner, og jeg tænkte, at det ville være en af de ting, som jeg nok altid ville synes var sjov at have hængende. Den illustration, som jeg købte for snart 1,5 år siden – og som nu hænger til højre for døren ud mod entreen – kan du se over denne lille introduktion. Dette indlæg skal dog ikke handle om mine gamle fødselsdagsgaver, selvom det måske også kunne være et blogindlæg værd, men nemlig den Sarah Hvass udstilling som finder sted hos Galleri Oxholm.

Hvem, hvad, hvor?

Sarah Hvass blev født i 1980 i Korinth, der ifølge Wikipedia er en lille by – jeg vil måske være tilbøjelig til at sige en meget lille by – på Fyn. Sarah er selvlært kunstner og illustrator, og har gennem de sidste 8 år skabt sit helt eget univers af figurer der portrætterer menneskelige relationer. På udstillingen hos Galleri Oxholm kan du opleve Sarah’s værker på papir, akrylmalerier og på forskellige hørlærreder. Selvom jeg er klart mest begejstret for de sort/hvide illustrationer på mat papir, så er det alligevel spændende at se hvordan Sarah’s værker får et helt anderledes udtryk, når de f.eks. er blevet til med akrylmaling. På Sarah Hvass’ webshop kan du få en forsmag på hvad det er for nogle værker, du kan forvente at møde på udstillingen.

sarah-hvass-udstilling

Galleri Oxholm holder til på Ravnborgsgade 5 & 6, 2200 København N. Der er forskellige åbningstider, alt af hængig af hvilken dag, du kigger forbi. Du kan derfor med fordel orientere dig om galleriets åbningstider ved at klikke hér. Selv håber jeg på at nå forbi udstillingen inden den slutter d. 5. april, og hvis du allerede har været forbi, så læg gerne en kommentar herunder og fortæl om din oplevelse!

Bruger du Bloglovin? Så klik her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *