Hvad skal du hænge på væggen i 2017?

Hvis du er på Instagram, så har du måske været forbi @theposterclub – en profil der er proppet med inspiration til hvad du kan hænge på væggen – og det er faktisk også det, som det skal handle om i dag. Jeg har nemlig taget en snak med Thomas, som står bag The Poster Club for bl.a. at blive klogere på hvad der kommer til at hitte i 2017 – og få Thomas’ bud på hvordan du lykkedes med at få en flot fotovæg!

Hej Thomas! I har enormt mange forskellige plakater i sortimentet – hvilke typer kommer til at hitte i 2017?
“Fotokunst forsætter med at være populært, især det sort/hvide og enkle! Vi ser også en stigende interesse for mere abstrakte kunstprints i nedtonede nuancer, som fx Berit Mogensen Lopez‘ flotte værker. Desuden er passepartout eller bare en hvid kant rundt om motivet virkelig begyndt at vinde frem, da det ofte giver plakaten et mere eksklusivt udtryk når den bliver rammet ind.”

Hvilke kunstnere hos The Poster Club kommer vi til at se mere til?
Som en del af lanceringen af vores egen kollektion af prints, lavet af forskellige kunstnere og fotografer eksklusivt til os, kommer vi helt naturligt til at introducere en lang række nye kunstnere i 2017. Kunstnere som Berit Mogensen Lopez og Atelier Cph er nogle af de mange danske kunstnere/designere, som virkelig laver nogle fine ting og altid har fingeren på pulsen i forhold til udtryk, farver osv.”

Et er selvfølgelig at købe en flot plakat, men hvad skal der til for at få en flot billedevæg?
“Det er faktisk svært! Personligt kan jeg godt lide, når det ikke bliver for strømlinet. Enten kan man mixe forskellige typer rammer og prints, både nogle købte og mere personlige ting man måske selv har lavet, loppemarkedfund osv. Hvis man gerne vil køre samme type rammer, så sørg for, at der prints i forskellige størrelser og, at det hele ikke hænger i lige vandrette og lodrette – så bliver det hurtigt stift og kedeligt.” 

Kan plakater være en god investering?
Det korte svar er nej. Selvfølgelig kan man købe nogle limiterede udgaver, som måske kan blive eftertragtede med tiden. Men generelt er plakater ofte noget man ikke planlægger at beholde hele sit liv og prisniveauet gør jo også selvsagt at det er nemmere at skifte lidt ud løbende i takt med at stilen og ens smag i boligindretningen ændrer sig.”

De flotte billederne i dette blogindlæg er stylet af Atelier Cph / Caroline Sillesen. Du kan se mere til dem her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *