Fredagsfund #63: Inspiration til drengeværelset

Ugens udgave af fredagsfund går specielt ud til de, der måske går med overvejelser om hvordan et drengeværelset kan blive lidt mere spændende. Som altid er det et præmis i Fredagsfund-serien, at de fremviste produkter også skal kunne erhverves til en tilbudspris, som ligger under den vejledende udsalgspris. Der findes naturligvis mange flere bud på hvordan et drengeværelse kan indrettes, end de der bliver præsenteret her, men de er valgt ud fra et afstemt koncept ift. farver og “funktion” ift. at have en markant ændring her og nu.

Ferm Living Robot Wallsticker

robot-wallsticker

Ferm Livings glade robotter måler 55 x 50 cm, og koster 150 kr. på tilbud. Normalprisen er 250 kr, så du kan stikke 100 kr. lige ned i lommen i ren besparelse. Bemærk: Langt det bedste resultat opnås ved at have en væg, hvor der ikke er savssmuldstapet, for at wallstickersne kan sidde fast.

Du kan købe dette wallsticker ved at klikke hér

Room Mate knagerække

roommate

Ovenstående knagerække er designet af Roomstore og er 45 cm lang, og 28 cm høj. Normalprisen er 450 kr, men den er pt. på tilbud til 200 kr. hos Modernmood.dk. Knagerækken fungerer derudover som bogholder, da der er gjort plads til det mellem silhouetterne fra de mange tårne.

Du kan købe knagerækken ved at klikke hér

Ferm Living Robot Tapet

ferm-living-tapet-robot

Tapet er vel omtrent den nemmeste måde at skabe et nyt udtryk på børneværelset. Med et tapet fra Ferm Living går du sjældent galt i byen ift. kvalitet og design, og det grafiske robottapet kunne være et sted at starte. Du får en rulle med 10 meter for 299 kr. og sparer derfor 150 kr. ift. den vejledende udsalgspris. Med en rulle på 10 meter burde der være mere end rigeligt til at tapetsere én væg, og efterfølgende have tapet i overskud til at tapetsere enten bogkasser eller lignende.

Du kan købe tapetet ved at klikke hér

Indlægget indeholder affiliate-links. 

SES VI PÅ FACEBOOK? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *